• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YEREL
  3. Gönüllü Olmaya Var Mısın?
YEREL
Yayınlanma: 08 Ekim 2019 - 16:26

Gönüllü Olmaya Var Mısın?

Avşar yerleşkesindeki Büyükşehir Belediyesi Gönüllü Oryantasyon Eğitimi tanıtım standını ziyaret eden Başkan Güngör, “Gönüllü olmak isteyen öğrencilerimiz ve hemşerilerimize eğitimler ve katılım sertifikaları verilecek. Eğitim programının ardından da gönüllülerimizle yaşlılarımıza, engellilerimize ve ailelerine yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Ünal, düzenlenen organizasyonu çok beğendiğini belirterek Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik etti.

YEREL
08 Ekim 2019 - 16:26
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Gönüllü Olmaya Var Mısın?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Sütçü İmam Üniversitesi 2019 – 2020 Akademik Yılı açılış programına katıldı. Avşar yerleşkesinde gerçekleştirilen törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Milletvekili Ahmet Özdemir, İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, ilçe başkanları ile şehir protokolünü de yer aldı.

Etkinlikler kapsamında Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Sosyal Hizmet Bölümü ile Gönüllü Gençlik Hareketi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek ‘Gönüllü Oryantasyon Eğitimleri’ tanıtımı için açılan stant da ziyaret edildi. Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve Rektör Niyazi Can’ın da yer aldığı ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör gerçekleştirilecek program ile ilgili bilgiler paylaştı.

 Gönüllülük Hareketi

Başkan Güngör,“Gönüllü olmaya var mısın? sloganıyla çalışmamızı başlattık. Üniversitemiz Sosyal Hizmet Bölümü ile ortaklaşa oryantasyon eğitimleri gerçekleştireceğiz. Gönüllü olmak isteyen öğrencilerimiz ve hemşehrilerimize eğitimler ve katılım sertifikaları verilecek. Eğitim programının ardından da gönüllülerimizle yaşlılarımıza, engellilerimize ve ailelerine yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı. Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, düzenlenen eğitim programının çok önemli olduğunu belirterek, “Çok güzel bir uygulama. Büyükşehir Belediyemizi tebrik ediyorum” dedi.

 

Dersler 12 Ekim’de Başlıyor

Büyükşehir Belediyesi ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü işbirliği ile yürütülmekte olan Gönüllü Oryantasyon Eğitimleri kayıtları 9 Ekim Çarşamba gününe kadar devam edecek. Ardından 12-13 Ekim tarihlerinde katılımcılara eğitimler ve sertifikaları verilecek. 

# gönüllü olmaya var mısın?# büyükşehirden gönüllülük hareketi# kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanı hayrettin güngör# milletvekili ahmet Özdemir# İl başkanı Ömer oruç bilal debgici# kadın kolları başkanı ayşe cesur# düzenlenen eğitim programının çok önemli
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Bakan Kurum, “Hayırlı olsun”
Bakan Kurum, “Hayırlı olsun”
Kahramanmaraş, İki Lideri Ağırladı
Kahramanmaraş, İki Lideri Ağırladı
Kahramanmaraş trafiğinde otomobili forkliftle taşıdı
Kahramanmaraş trafiğinde otomobili forkliftle taşıdı
Kahramanmaraş’ta Toptancılar Sitesi için 117 İş Yeri İnşa Ediliyor
Kahramanmaraş’ta Toptancılar Sitesi için 117 İş Yeri İnşa Ediliyor
Son Haberler
KMBB Enerji'den Araç Şarj İstasyonu Hizmeti..
KMBB Enerji'den Araç Şarj İstasyonu Hizmeti..
Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesinde bu yıl 31. Sırası Mehmet Hanefi Öksüz’ün..
Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesinde bu yıl 31. Sırası Mehmet...
Kaleye El Atıldı, Ayağa Kalkacak..
Kaleye El Atıldı, Ayağa Kalkacak..
Onikişubat Belediyesi'nin yoğun talep gören yaz yüzme kursu başlıyor..
Onikişubat Belediyesi'nin yoğun talep gören yaz yüzme kursu başlıyor..
Kahramanmaraş Stadyumu’nun İhalesi Yapıldı..
Kahramanmaraş Stadyumu’nun İhalesi Yapıldı..
Mado Çin Pazarında büyüyor
Mado Çin Pazarında büyüyor

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri

Tasarim46.com