Elbistan Yıldız Koleji’nde ‘Okuma Bayramı” coşkusu yaşandı. 2013-2014 Eğitim Öğretim döneminde 1/A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmeni Mehmet Kılınç ve Sosyal Etkinlikler öğretmeni Mehmet Alp’in katkıları okuma bayramını özel bir şölene dönüştürdüler. Yıldız Koleji Müdürü Nurullah Çelebi Köker, okuma bayramı mutluluğunu öğrenci, öğretmen, veli ve idari kadro olarak birlikte yaşadıklarını ifade etti.
Özel Yıldız Koleji Çok Amaçlı Konferans Salonunda gerçekleştirilen Okuma Bayramı programı hakkında değerlendirmelerde bulunan Yıldız Koleji Müdürü Nurullah Çelebi Köker, büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade ederek duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Özel Yıldız Kolejinin 13. Okuma Bayramını yine birlikte kutlamanın, mutluluğunu yaşamanın sevinci içerisindeyiz. Yıldız Koleji olarak 13 yıldır öğrencilerimizle bu mutluluğu paylaşmaktayız. Her bir yılın kendine özgü ayrı bir güzelliği bulunmaktadır. Bu sene yine aynı duygu ve düşüncelerle bu programımıza yapmaktayız. Bu öğrencilerimizin bir özelliği de okulumuz biliyorsunuz ilkokul ve ortaokul olarak ayrıldı. Bu öğrencilerimiz ilkokulumuzun ilk okuma bayramı yapan öğrencileridir. Öğrencilerimizin hepsi okuma ve yazma öğrendiler. Sınıf öğretmenimiz Mehmet Beye çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
Öğrencilerimiz oldukça heyecanlılar, bizler onların bu mutluluğunu paylaşıp, aynı heyecanı duymaktayız. Öğrencilerimiz okuma belgelerini velilerinin ellerinden alarak özel ve güzel bir anıya ortak oldular. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerime ve öğrencilerime teşekkür ediyor, bu minik öğrencilerime de başarılar diliyorum.”








