• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. EĞİTİM
  3. Yapılan özverili çalışmaların karşılığı, sınavda gösterdikleri başarıları olacaktır
EĞİTİM
Yayınlanma: 26 Haziran 2020 - 17:44

Yapılan özverili çalışmaların karşılığı, sınavda gösterdikleri başarıları olacaktır

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek 27-28 Haziran’da yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrenciler için bir mesaj yayımladı.

EĞİTİM
26 Haziran 2020 - 17:44
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Yapılan özverili çalışmaların karşılığı, sınavda gösterdikleri başarıları olacaktır

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek 27-28 Haziran’da yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrenciler için bir mesaj yayımladı. Mahçiçek mesajında, öğrencilere başarılar dileklerini iletti ve şu ifadelere yer verdi.

“Üniversite sınavına hazırlanan gençlerimiz bu yıl, zorlu, stresli ve yoğun bir süreçten geçti. Fakat gerek Milli eğitim Bakanlığımızın gerek de okullarımızın, öğretmenlerimizin  destekleriyle eksiklerini tamamladılar.

Pandemi dolayısıyla, Belediyemize ait Sosyal Etkinlik Merkezlerimizde verdiğimiz üniversite hazırlık kurslarımızı, okulların tatil edilmesiyle birlikte kapatmış, eğitimlerimize ara vermiştik. Kurslarımızda kayıtlı öğrencilerimizi mağdur etmemek adına biz de online eğitime geçerek, Onikişubat TV kanalımızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan, branşında uzman hocalarımızın derslerinin video çekimlerini öğrencilerimize ulaştırdık. Rehberlik videolarıyla da desteklediğimiz öğrencilerimize bir nebze olsun destek verdik. Yapılan bu özverili çalışmaların karşılığı, sınavda gösterdikleri başarıları olacaktır.

Bu süreçte ülkemizde görev yapan tüm öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarına ara vermeden devam ettikleri ve ders çalışmada gösterdikleri istikrar için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Geçen yıl üniversite hazırlık kurslarımıza devam eden öğrencilerimizde % 83’lük bir başarı oranıyla, üniversite hayallerini gerçekleştirme yolunda kendilerine yardımcı olduk.

Yarınlarımızı; okuyan, üreten, ülkesine değer katan, milli unsurlara sahip çıkan gençlerimiz kurtaracak. Biz her daim buna inandık ve her projemizde bu düsturu şiar edindik. Gençlerimizden de tek isteğimiz bu düsturları aklından çıkarmamaları ve neden okumaları gerektiğini unutmamalarıdır.

Hafta sonu yapılacak üniversite sınavımızda devletimiz gerekli önlemleri aldı. Öğrencilerimiz de kişisel hijyen kurallarına ve sınav kurallarına dikkat ederek sınavlarına girsinler. Her yıl olduğu gibi üzücü tablolar yaşamamak adına öncesinde gerekli önlemleri almalarını tavsiye ediyorum.

Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek tüm gençlerimize zihin açıklığı diliyor, bilginiz ve özgüveninizle başarılı olacağınıza inanıyorum.”

Her fırsatta eğitimin öncelikleri arasında olduğunu belirten Başkan Mahçiçek, “eğitimle öğrenci arasına başka bir şey girsin istemiyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Hafta sonu yapılacak sınavın da çocuklarımızın başarıları için milat olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

# onikişubat belediye başkanı hanefi mahçiçek# yükseköğretim kurumları sınavı# eğitim# sınav# öğrenci
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar:
Başkan Akpınar: "Gençlerimizin her zaman yanındayız”
Üniversiteye Hazırlanan Gençlere Büyükşehir’den Ödüllü Deneme Sınavı
Üniversiteye Hazırlanan Gençlere Büyükşehir’den Ödüllü Deneme Sınavı
Kahramanmaraş'ta öğrenciler başka okulda eğitim görecek
Kahramanmaraş'ta öğrenciler başka okulda eğitim görecek
EKPSS’ye Girecek Vatandaşlara Büyükşehir’den Ulaşım Desteği 
EKPSS’ye Girecek Vatandaşlara Büyükşehir’den Ulaşım Desteği 
Son Haberler
Depremde Yıkılan Dostlar Camii, Yeniden Ayağa Kalkıyor
Depremde Yıkılan Dostlar Camii, Yeniden Ayağa Kalkıyor
Büyükşehir’in Sosyal Girişimcilik Merkezi, KOSGEB Heyetini Ağırladı; Ortak Projeler Görüşüldü
Büyükşehir’in Sosyal Girişimcilik Merkezi, KOSGEB Heyetini Ağırladı;...
Başkan Görgel, TBB Başkanlığına Aday Gösterildi 
Başkan Görgel, TBB Başkanlığına Aday Gösterildi 
KSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ejder Berk Atandı
KSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ejder Berk...
Başkan Akpınar:
Başkan Akpınar: "Gençlerimizin her zaman yanındayız”
Proje Desteklenmesi Protokolü İmzalandı
Proje Desteklenmesi Protokolü İmzalandı

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri