• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YEREL
  3. "ÜLKEMİZ BİRLİKTEN GÜÇ ALIYOR"
YEREL
Yayınlanma: 09 Haziran 2018 - 11:50

"ÜLKEMİZ BİRLİKTEN GÜÇ ALIYOR"

Elbistan Emniyet Huzur ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği iftar programına ilgi ve katılım yoğun oldu.

YEREL
09 Haziran 2018 - 11:50
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
“ÜLKEMİZ BİRLİKTEN GÜÇ ALIYOR”

Elbistan Emniyet Huzur ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği iftar programına ilgi ve katılım yoğun oldu. Anlamlı organizeye ev sahipliği yapan Dernek Başkanı Faruk Gürbüz, yaptığı konuşmada, “Bu beraberlik devlet ile milletin birliğidir. Ülkemiz birlikten güç alıyor” dedi.

Aktif ve kapsamlı çalışmaları ile daima emniyet teşkilatının yanında olan Elbistan Emniyet  Huzur ve Dayanışma Derneği tarafında gerçekleştirilen iftar programına; Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun,  Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Elbistan Emniyet Huzur ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Gürbüz, Yönetim Kurulu Üyeleri, emniyette görevli birim amirleri, polis memurları ve davetliler katıldı.

Elbistan Huzur ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Gürbüz, yaşanan ve yaşatılan güzel değerlere dikkat çekerek yaptığı konuşmada duygularını şu sözlerle dile getirdi:

 

“BU BİRLİK VE BERABERLİK DEVLETİMİZİN İLELEBET YAŞAMASINI SAĞLAYACAKTIR”

“Her yıl olduğu gibi bu yılda böyle güzel bir ramazan akşamında bir araya geldik. Burada önemli olan devletimizin, hem emniyet teşkilatımızın hem de vatandaşlarımızın birlik ve beraberliğidir. Bu birlik ve beraberlik, devletimizin ve milletimizin ilelebet yaşamasını sağlayacaktır.

 

“BİRLİKTEN GÜÇ ALAN ÜLKEMİZ HUZUR İÇİNDE KALACAKTIR”

Birlikten güç alan ülkemiz, huzur içinde kalacaktır. Bu mübarek ay içinde yapılan duaların kabulünü temenni ediyorum ve memleketimizin huzuru, geleceği doğrultusunda hareket ederek, kardeşliğimizin geleceği için bu ayın hepimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Öncelikle bu iftar soframıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinizden Allah razı olsun.”

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun ise, ramazan ayı içerisinde yapılan bu tür organizasyonların, birliği, beraberliği ve kaynaşmayı artırdığına dikkat çekti. Kaymakam Akkoyun, şunları söyledi:

 

“DERNEĞİMİZ DEVLET VATANDAŞ İŞBİRLİĞİNİN YAŞANIŞMASININ GÜZEL ÖRNEĞİDİR”

“Huzur ve Dayanışma Derneğimiz, devlet vatandaş işbirliğinin dayanışmasının güzel örneklerinden birini temsil ediyor. Ramazan ayının milletimize, devletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan diliyorum. İnşallah bizler, sağlıkla, huzurla nasıl bir ramazana kavuştuysak inşallah bayrama da erişiriz. Dileğimiz temennimiz budur. Birliğimiz ve beraberliğimiz için yapılan bu tür etkinlikleri, bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Hele ki böyle mübarek günlerde, ramazan ayı içerisinde iftar programlarında vatandaşlarımızla devletimizin görevlilerini buluşturan, kaynaşmayı, birliği ve beraberliği artıran bu güzel programları daha da önemsiyoruz.

 

“BİZİM POLİSİMİZ VE ASKERİMİZ KAHRAMANDIR”

Emeği geçen Elbistan Emniyet Huzur ve Dayanışma Derneği’nin değerli başkanı Faruk Bey ve değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Emniyet Teşkilatımızın çok kıymetli temsilcilerine başarılar diliyorum.

Bizim polisimiz ve askerimiz kahramandır. Ramazan ayının ilk iftarını Mehmetçikle yapmıştık. Bu gün de kahraman polislerimizle iftarda bir aradayız. Cenabı Allah, polisimizi ve askerimizi muhafaza ve muzaffer eylesin. Şuanda sınır ötesinde görev yapan askerimize, polisimize ve güvenlik korucularımıza güç kuvvet versin. Vatan uğrunda bayrak için, ülkemiz için canını feda eden aziz şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum. Geride kalan kıymetli emanetlerine de sabırlar diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum.

Hakkâri’de birkaç gün önce hain teröristler tarafından yapılan saldırı da Elbistanlı bir polisimiz de yaralandı. Şuanda tedavi görüyor. Ona da sağlık diliyoruz inşallah. Cenabı Allah yardım eylesin. İnşallah, sağ salim bir şekilde ailesine ve görevine dönme imkânı bulur. Cenabı Allah, hepimize huzur ve mutluluk versin. Ramazanınız bereketli olsun.”

# elbistan emniyet huzur ve dayanışma derneği başkanı faruk gürbüz
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Depremde Yıkılan Dostlar Camii, Yeniden Ayağa Kalkıyor
Depremde Yıkılan Dostlar Camii, Yeniden Ayağa Kalkıyor
Büyükşehir’in Sosyal Girişimcilik Merkezi, KOSGEB Heyetini Ağırladı; Ortak Projeler Görüşüldü
Büyükşehir’in Sosyal Girişimcilik Merkezi, KOSGEB Heyetini Ağırladı; Ortak Projeler Görüşüldü
Başkan Görgel, TBB Başkanlığına Aday Gösterildi 
Başkan Görgel, TBB Başkanlığına Aday Gösterildi 
KSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ejder Berk Atandı
KSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ejder Berk Atandı
Son Haberler
Depremde Yıkılan Dostlar Camii, Yeniden Ayağa Kalkıyor
Depremde Yıkılan Dostlar Camii, Yeniden Ayağa Kalkıyor
Büyükşehir’in Sosyal Girişimcilik Merkezi, KOSGEB Heyetini Ağırladı; Ortak Projeler Görüşüldü
Büyükşehir’in Sosyal Girişimcilik Merkezi, KOSGEB Heyetini Ağırladı;...
Başkan Görgel, TBB Başkanlığına Aday Gösterildi 
Başkan Görgel, TBB Başkanlığına Aday Gösterildi 
KSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ejder Berk Atandı
KSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ejder Berk...
Başkan Akpınar:
Başkan Akpınar: "Gençlerimizin her zaman yanındayız”
SAHURDA KAZA: 7 YARALI
SAHURDA KAZA: 7 YARALI

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri