• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SPOR
  3. 'TÜRKOĞLU BELEDİYESİ YİNE ŞAMPİYON'
SPOR
Yayınlanma: 04 Mayıs 2018 - 19:49

'TÜRKOĞLU BELEDİYESİ YİNE ŞAMPİYON'

Türkoğlu Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğünce işbirliği ile 3.üncüsü düzenlenen ‘İmkan Bizden, Oynamak Sizden’ kurumlar ve mahalleler arası voleybol turnuvası final müsabakası gerçekleştirildi.

SPOR
04 Mayıs 2018 - 19:49
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
'TÜRKOĞLU BELEDİYESİ YİNE ŞAMPİYON'

Türkoğlu Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve İlçe spor Müdürlüğünce işbirliği ile 3.üncüsü düzenlenen ‘İmkan Bizden, Oynamak Sizden’ kurumlar ve mahalleler arası voleybol turnuvası final müsabakası gerçekleştirildi.
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ,‘İmkan Bizden Oynamak Sizden’ sloganı kapsamında düzenlenen kurumlar ve mahalleler arası voleybol turnuvası final müsabakasını tribünden izleyerek oyunculara destek oldu.
 Kurumlar arası voleybol turnuvasında, şampiyon Türkoğlu Belediyesi olurken, İkinci Beyoğlu İlkokulu, üçüncü Jandarma Komutanlığı ve en centilmen takım ise İlçe Müftülüğü seçildi.


Mahalleler arası Şampiyon olan takım ise Kılılı Mahallesi, ikinci Kılılı Gençlik, üçüncü Kırmakaya Mahallesi ve en centilmen takım ise Yolderesi Mahallesi seçildi.

 

Süper kupayı ise Kılılı mahallesi aldı.


Törende konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Bir ay önce başladığımız, kurumlar arası ve mahalleler arası voleybol turnuvasının final günüydü. Coşkulu bir final maçı seyrettik. Öncelikli olarak bu turnuvamıza katılan bütün mahallelerimize ve emek sarf eden voleybol da oynayan değerli oyuncularımıza teşekkür ediyorum.

Türkoğlu her alanda ismini Kahramanmaraş'ımıza duyurmakta. Bunlardan bir tanesi de spor, baştan beri Türkoğlu ilçemizde ve mahallelerinde spor tesislerinin yaygınlaştırılması için Belediyemiz olarak çaba sarf ettik. Bugün itibari ile Türkoğlu sınırları içerisinde Fifa-Kriterlerinde dört tane büyük sahamız ve birçok halı sahalarımızla birlikte basketbol, voleybol sahalarımız ve kapalı spor salonlarımız var. Tabi bunların içinin doldurulması gerekiyor. Onun içinde, gerek futbol alanında, gerek voleybol ve güreş alanında Belediyemizin etkinlikleri olmakta. 
Bugün gördük ki buraya katılan değerli sporcularımızla, değişik kurumlarımızla ve mahallelerimizle güzel bir kaynaşma programı oldu, diyalog ortamı oldu.

Amacımız, yeni nesillerimize, gençlerimize ve çocuklarımıza güzel bir Türkoğlu bırakmak. Onun içinde bu turnuvaya katılan birinci, ikinci, üçüncü olan kardeşlerimize Belediyemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kılılı Gençlik spor takımından Akın Çakmak ise konuşmasında; Bu turnuvayı düzenleyen Türkoğlu Belediye Başkanımız Sayın Osman Okumuş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendilerinden Kılılı Mahallesi adına voleybol sahası istedik, kendileri sözünü verdi. Bunu yapacak. Bu emeği geçen hakemlere, diğer katılımcı arkadaşlara Kılılı Gençlik adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Beyoğlu ilkokulu takımından Sinan Özer ise; Türkoğlu'nda yaşayan öğretmenler olarak bu turnuvayı düzenleyen Sayın Başkanımız Osman Okumuş’a ve Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Buradaki spor aktivitelerinin hepsine elimizden geldiğince katılmaya çalışıyoruz. Beyoğlu İlkokulu olarak da ikinci olduğumuz için çok mutluyuz. Bütün turnuvayı düzenleyenlere teşekkür ediyoruz.

Final Müsabakası tamamlandıktan sonra, ödül töreni düzenlendi ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş tarafından takımlara kupaları takdim edildi.

# türkoğlu belediyesi# spor# Şampiyon
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Kadın Voleybol Takımı Altyapı Seçmeleri İçin Başvurular Başladı
Kadın Voleybol Takımı Altyapı Seçmeleri İçin Başvurular Başladı
Mehmet Ali Özer, Elbistanspor Başkanlığına Aday Oldu
Mehmet Ali Özer, Elbistanspor Başkanlığına Aday Oldu
Kaliteli hizmetle Onikişubat’ta spor yaşamın bir parçası oluyor
Kaliteli hizmetle Onikişubat’ta spor yaşamın bir parçası oluyor
11 İlçede Binlerce Çocuk Sporla Buluşacak
11 İlçede Binlerce Çocuk Sporla Buluşacak
Son Haberler
Başkan Akpınar’ın 98. Mahalle Buluşması Şeyh Şamil’de yapıldı..
Başkan Akpınar’ın 98. Mahalle Buluşması Şeyh Şamil’de yapıldı..
Öğr. Gör. Harun Jira’nın Görev Aldığı U16 Çim Hokeyi Milli Takımı Avrupa Şampiyonu Oldu!..
Öğr. Gör. Harun Jira’nın Görev Aldığı U16 Çim Hokeyi Milli...
Engelli ve Engelli Refakatçi Serbest Kartlarında Vize Yenileme Dönemi Başladı..
Engelli ve Engelli Refakatçi Serbest Kartlarında Vize Yenileme Dönemi...
Minikleri dolu dolu bir yaz bekliyor
Minikleri dolu dolu bir yaz bekliyor
Kahramanmaraş’ta mağarada mahsur kalan 14 yaşındaki çocuk kurtarıldı
Kahramanmaraş’ta mağarada mahsur kalan 14 yaşındaki çocuk kurtarıldı...
WUSHU TAKIMI İLE DOĞU İLLERİNDE ŞAMPİYONUZ
WUSHU TAKIMI İLE DOĞU İLLERİNDE ŞAMPİYONUZ

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri