• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Şehrimizi daha yaşanılabilir hale getirmeye çalışıyoruz
SİYASET
Yayınlanma: 09 Şubat 2022 - 19:01

Şehrimizi daha yaşanılabilir hale getirmeye çalışıyoruz

Kahramanmaraş’ta projesi hazır olan ancak arsa sorunu nedeniyle bir türlü inşa edilemeyen Aile Sağlık Merkezi, Sağlık Hayat Merkezi ve 112 Acil İstasyonu ile 32 derslikli okul projesinde çok önemli bir gelişme yaşandı. Toplamda 60 bin kişiye hizmet etmesi planlanan yatırımlar, SGK’dan arsa tahsisinin yapılmasının ardından hızlı şekilde halkın hizmetine sunulacak. Müjdeyi ise TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç verdi.

SİYASET
09 Şubat 2022 - 19:01
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Şehrimizi daha yaşanılabilir hale getirmeye çalışıyoruz

Kahramanmaraş’ta sağlık ve eğitim alanındaki yatırımlar devam ediyor. Son olarak SGK’ya ait olan arsanın Sağlık İl Müdürlüğü’ne ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilmesiyle Dulkadiroğlu ilçesine bağlı olan Şeyhadil, Duraklı, Bağlarbaşı ve Menderes mahallelerinde yaşayan toplam 60 bin vatandaşa hitap edecek Aile Sağlık Merkezi, Sağlık Hayat Merkezi ve 112 Acil İstasyonu’nu kapsayan tesis ile 32 derslikli okul inşaa edilecek. 

Eski muayene istasyonunun bulunduğu 9,5 dönümlük alana yapılacak olan projenin detayları ise Dulkadiroğlu Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda konuşuldu. Programa Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, İl Sağlık Müdürü Ali Nuri Öksüz, SGK İl Müdürü Harun Akbalaban, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve muhtarlar katıldı.

 

 

“ŞEHRİMİZİ DAHA YAŞANILABİLİR HALE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Program sonrası konuşan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş’ı daha yaşanılabilir bir hale getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Her zamanki gibi mahallerimizin, insanlarımızın ve şehrimizin sorunlarını çözmeye, şehrimizi daha yaşanılabilir hale getirmeye çalışıyoruz. Bunun mücadelesini veriyoruz. Hamdolsun Şeyhadil Mahallesi’nde SGK’ya ait bir araziyi Milli Eğitim ve Sağlık Müdürlüğüne tahsis ettirdik. Hem Ziya Gökalp Ortaokulu’nun bin 100 öğrencisinin daha iyi imkanlarda eğitim görmesini sağlayacak hem de Bağlarbaşı, Duraklı, Şeyhadil ve Menderes mahallelerinin Aile Sağlık Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi, 112 ihtiyaçlarını karşılayacak. Bu önemli tesislerin arsa sorununu çözmüş olduk. Ben çok mutlu oldum. Keyifli bir toplantı oldu. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

 

“CİDDİ BİR EFORLA VE KOORDİNASYONLA BU SORUNUMUZU ÇÖZDÜK”

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ise şunları söyledi: “Bugün İlçemizin 3 mahallesini ilgilendiren önemli bir konunun çözümünün sonucunda İçişleri Komisyonu Başkanımızın riyasetinde Kurum amirlerimizle birlikte sunumu yaptık. İçişleri Komisyonu Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ciddi bir eforla ve koordinasyonla bu sorunumuzu çözdük. Hem 3 mahallemizin okulla ilgili sorunu hem de sağlık alanıyla ilgili sorunu çözülecek. Başta İçişleri Komisyonu Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese belediye başkanımıza ve kurum müdürlerimize çok teşekkür ediyorum.”

# tbmm İçişleri komisyonu başkanı celalettin güvenç
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Başkan Görgel: “AK Parti Bir Vefa Partisidir”
Başkan Görgel: “AK Parti Bir Vefa Partisidir”
AK Partili Şahin: “Uluslararası Sistem ve Hukuk İşlevini Büyük Ölçüde Yitirdi”
AK Partili Şahin: “Uluslararası Sistem ve Hukuk İşlevini Büyük Ölçüde Yitirdi”
CHP’li Öztunç: “Depremin üzerinden 3 yıl geçti, Narlı’da tek bir TOKİ konutu yapılmadı”
CHP’li Öztunç: “Depremin üzerinden 3 yıl geçti, Narlı’da tek bir TOKİ konutu yapılmadı”
AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları’ndan İstifa İddialarına İlişkin Açıklama..
AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları’ndan İstifa İddialarına İlişkin Açıklama..
Son Haberler
Dulkadiroğlu Belediyesi’nde anlamlı bir devir teslim töreni gerçekleştirildi
Dulkadiroğlu Belediyesi’nde anlamlı bir devir teslim töreni gerçekleştirildi...
Kahramanmaraş Kalesi’nde Restorasyon Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor
Kahramanmaraş Kalesi’nde Restorasyon Çalışmaları Tüm Hızıyla...
Başkan Görgel: “Altyapıyı Güçlü Şekilde İnşa Etmek Önceliğimiz”
Başkan Görgel: “Altyapıyı Güçlü Şekilde İnşa Etmek Önceliğimiz”...
Başkan Görgel, Koltuğu Erva Zehra Boyraz'a Devretti
Başkan Görgel, Koltuğu Erva Zehra Boyraz'a Devretti
Büyükşehir’den Üreticiye 650 Bin Hibe Biber Fidesi
Büyükşehir’den Üreticiye 650 Bin Hibe Biber Fidesi
Elbistan Belediyesi'nden hava kirliliğine sıkı denetim
Elbistan Belediyesi'nden hava kirliliğine sıkı denetim

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri