• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Milliyetçilik Geleceğin Rehberi, İçinde Bulunduğumuz Çağın Eskimeyecek Vizyonudur
SİYASET
Yayınlanma: 03 Mayıs 2021 - 12:03

Milliyetçilik Geleceğin Rehberi, İçinde Bulunduğumuz Çağın Eskimeyecek Vizyonudur

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar 3 Mayıs Milliyetçiler günü dolaysıyla basın açıklaması yayımladı. Başkan Nar ”Türk milliyetçiliğinin bir asrı aşan fikir serüveninde, sahip olduğu anlam ve neden olduğu gelişmeler bakımından hayati bir yeri bulunan 3 Mayıs 1944 ruhunu yad ediyoruz” dedi.

SİYASET
03 Mayıs 2021 - 12:03
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Milliyetçilik Geleceğin Rehberi, İçinde Bulunduğumuz Çağın Eskimeyecek Vizyonudur

Kahramanmaraş Ülkü ocakları İl başkanı dursun nar 3 Mayıs Milliyetçiler günü dolaysıyla basın açıklaması yayımladı. Başkan Nar ”Türk milliyetçiliğinin bir asrı aşan fikir serüveninde, sahip olduğu anlam ve neden olduğu gelişmeler bakımından hayati bir yeri bulunan 3 Mayıs 1944 ruhunu yad ediyoruz” dedi.

3 mayıs Milliyetçiler günü münasebetiyle basın açıklaması yayınlayan Başkan Nar şu ifadelere yer verdi:

“Sahip oldukları vatan ve millet sevgisini, şartlar ne kadar ağır, tehlike ne kadar yakın olursa olsun savunan ve kutlu bir miras olarak bizlere ulaştıran kahramanların haklarını ödememiz elbette ki kolay değildir.Göz altılarla sinmeyen, işkence ve zulümlerle pes etmeyen, tabutluklarda ki karanlığa inançlarıyla ışık saçan muhterem yüksek şahsiyetlerin fikriyatımız için değerleri çok büyüktür.

Rahmetle andığımız merhum Hüseyin Nihal Atsız’ın; cesur, atılgan ve geri adım atmayan milliyetçi dirilişe muhalefet eden ve bundan rahatsızlık duyan güruhla başlattığı mücadelenin yargıya taşınması 3 Mayıs hadiselerini ortaya çıkarmıştır.

Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in aralarında bulunduğu 23 şuurlu milliyetçinin; Türk milletinin maddi ve manevi varlığına kast edenlere karşı gösterdiği anlamlı duruşun başlangıcı olan bu kutlu tarih, aynı zamanda Türk milliyetçilerine reva görülen eza ve cefa dolu bir dönemin de miladı olmuştur.

Yarım metrekarelik bir alana sahip olan tabutluklarda; Türk milliyetçilerine yapılan işkenceler, onların Türk vatanına bağlılıklarını ve sevdalarını asla azaltmamış, aksine kamçılamış, sağlamlaştırmış ve daha da derinleştirmiştir. Muhatap kalınan çileler, çekilen eziyetler ve reva görülen zalimlikler milliyetçiliğin anlamına ve değerine zarar verememiş, belirlenen hedeflere ulaşma iddiasını zedeleyememiştir.

Bundan tam 77 yıl önce, milliyetçiliği gönüllerinde bayraklaştıran bir avuç yürekli dava insanı; inanmışlığın, adanmışlığın ve kararlılığın en mümtaz örneklerini zorluklara rağmen göstermiştir.

Bilinmelidir ki, milliyetçilik geleceğin rehberi, içinde bulunduğumuz çağın eskimeyecek vizyonu, milletin yegâne güvencesi, ekonomik gelişmenin motoru, demokrasi ve özgürlüklerin teşvikçisi ve yol arkadaşıdır.

Milliyetçilik çağdaş, modern ve insana ait olan kıymeti önceliğine alan birlikte yaşama ve kardeşlik projesidir.

Bu itibarla Türkiye’nin her alanda milliyetçiliğe ve milli yönelişe ihtiyacı olduğu kuşkusuzdur.

Destansı ve ibretlik bir mücadele sonucunda, hiçbir saldırının yıldıramadığı milliyetçi kahramanların manevi emanetlerine ziyadesiyle sahip çıktığımız ve bunu daha da ileri götürme konusunda tartışılmaz çaba içinde bulunduğumuz şüphesizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle büyük Türk milletinin ‘3 Mayıs Milliyetçiler Günü’nü kutluyor; milliyetçi kahramanları şükran ve minnetle anıyor, başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey olmak üzere, hayatlarını kaybedenlerle birlikte tüm dava şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.”

# milliyetçilik geleceğin rehberi# İçinde bulunduğumuz Çağın eskimeyecek vizyonudur# kahramanmaraş# Ülkü ocakları İl başkanı dursun nar
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Aliyev: Konutların Hızlı Tamamlanması Güçlü Türkiye'nin Tezahürüdür
Aliyev: Konutların Hızlı Tamamlanması Güçlü Türkiye'nin Tezahürüdür
Bakan Yerlikaya: “Bizim için Karabağ neyse, Azerbaycan için de Kahramanmaraş odur!”
Bakan Yerlikaya: “Bizim için Karabağ neyse, Azerbaycan için de Kahramanmaraş odur!”
AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatı Tam kadro Ankara'da..
AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatı Tam kadro Ankara'da..
Türkiye Yüzyılı Hedefimize Doğru İlerliyoruz..
Türkiye Yüzyılı Hedefimize Doğru İlerliyoruz..
Son Haberler
KMBB Enerji'den Araç Şarj İstasyonu Hizmeti..
KMBB Enerji'den Araç Şarj İstasyonu Hizmeti..
Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesinde bu yıl 31. Sırası Mehmet Hanefi Öksüz’ün..
Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesinde bu yıl 31. Sırası Mehmet...
Kaleye El Atıldı, Ayağa Kalkacak..
Kaleye El Atıldı, Ayağa Kalkacak..
Onikişubat Belediyesi'nin yoğun talep gören yaz yüzme kursu başlıyor..
Onikişubat Belediyesi'nin yoğun talep gören yaz yüzme kursu başlıyor..
Kahramanmaraş Stadyumu’nun İhalesi Yapıldı..
Kahramanmaraş Stadyumu’nun İhalesi Yapıldı..
Kahramanmaraş’ta otomobil çarpan çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta otomobil çarpan çocuk öldü

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri

Tasarim46.com