• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Lavanta ile Afşin'in ismi tüm Türkiye'de duyuluyor
SİYASET
Yayınlanma: 02 Ağustos 2020 - 18:08

Lavanta ile Afşin'in ismi tüm Türkiye'de duyuluyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal'dan yerel yönetimler değerlendirmesi: "Yerel yönetimlerle hükümet bir arada çalıştığı zaman ortaya son derece güzel eserler çıkıyor"

SİYASET
02 Ağustos 2020 - 18:08
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Lavanta ile Afşin'in ismi tüm Türkiye'de duyuluyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, yerel yönetimlerle hükümet bir arada çalıştığı zaman ortaya son derece güzel eserlerin çıktığını söyledi.

Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Ahmet Özdemir ve İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı ve beraberindekilerle Göksun Belediyesi yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Burada Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ile diğer ilgililer tarafından karşılanan Ünal, bir süre binada inceleme yaptı.

Belediye binasının kentteki en güzel kurum binalarından olduğunu belirten Ünal, Başkan Aydın'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Ünal ve beraberindekiler Afşin Belediyesince geliştirilen Rabia Parkı'ndaki lavanta bahçesini gezdi.

Mahir Ünal, burada gazetecilere, gittikleri her ilçede ayrı bir güzellikle karşılaştıklarını, çabaların sonuç vermesini görmenin hem bir siyasetçi olarak hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşları olarak kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'in deneyimlerini kendilerinin de desteğiyle birleştirerek  güzel çalışmalar yaptığını ifade eden Ünal, "Yerel yönetimlerle hükümet bir arada çalıştığı zaman ortaya son derece güzel eserler çıkıyor." dedi.

Ünal, yenilikçi fikirler ortaya koyan Güven'e teşekkür etti. 

Lavanta bahçesi fikrini de son dereceye başarılı bulduğuna işaret eden Ünal, "Şu anda Türkiye'ye dağıtılmaya başlandı. İnşallah bu hizmetler daha da artacak. Eshab-ı Kehf ile ilgili yaptığımız çok güzel çalışmalar var. Eshab-ı Kehf'i artık tek başına düşünmüyoruz. Büyükşehir Belediyemizle beraber Kahramanmaraş merkezden Andırın'ın Geben kale yolundan başlayarak Afşin Eshab-ı Kehf'e kadar, buradan da Elbistan'a Ulu Cami ve Pınarbaşı'na uzanan bir yeni turizm rotu planlıyoruz. Artık bu noktada son noktaya geldik. Önümüzdeki günlerde de bunu açıklayacağız. Afşin'imize büyük bir hastane kazandırıyoruz. Diğer ihtiyaçları da planlayarak yolumuza devam ediyoruz." diye konuştu.

Mahir Ünal, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde, güçlü siyaseti ve kadrolarıyla koordinasyon içinde çalıştığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bundan 6 yıl önce her ilçe kendi başının derdindeydi. Ne zaman ki Büyükşehir Kanunu'nu çıkardık ne zaman ki büyükşehirin kaynaklarını bütün ilçelerle paylaştık şimdi her yer eşit oranda gelişiyor. Lavanta ile Afşin'in ismi tüm Türkiye'de de duyuluyor. İnsanlar da lavanta festivalini takip ediyorlar. Bu bir ekip çalışmasıyla oluyor. Vatandaşlarımızdan bir ricam var; Allah aşkına taş üstüne taş koymayan, bu şehre, bu ilçeye hiçbir faydası dokunmamış dedikodudan, iftiradan, yalandan başka bir şey bilmeyen, klavyenin arkasına saklanıp 'sen çivi mi çaktın', 'ey milletvekilleri siz ne yapıyorsunuz' diye sabah akşam bütün bu yapılan hizmetleri görmezden gelip adeta yapılan bütün bu hizmetlere karşı savaş açanlara karşı benim vatandaşlarımdan tek bir isteğim var; hakkı, hakikati, yapılanı savunmak."

 

# kahramanmaraş# lavanta ile afşinin ismi tüm türkiyede de duyuluyor
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Başkan Görgel: “AK Parti Bir Vefa Partisidir”
Başkan Görgel: “AK Parti Bir Vefa Partisidir”
AK Partili Şahin: “Uluslararası Sistem ve Hukuk İşlevini Büyük Ölçüde Yitirdi”
AK Partili Şahin: “Uluslararası Sistem ve Hukuk İşlevini Büyük Ölçüde Yitirdi”
CHP’li Öztunç: “Depremin üzerinden 3 yıl geçti, Narlı’da tek bir TOKİ konutu yapılmadı”
CHP’li Öztunç: “Depremin üzerinden 3 yıl geçti, Narlı’da tek bir TOKİ konutu yapılmadı”
AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları’ndan İstifa İddialarına İlişkin Açıklama..
AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları’ndan İstifa İddialarına İlişkin Açıklama..
Son Haberler
Kahramanmaraş’ta altyapı çalışmasında göçük: 1 yaralı..
Kahramanmaraş’ta altyapı çalışmasında göçük: 1 yaralı..
Onikişubatspor, BAL play-off ilk turunda Şanlıurfa deplasmanına çıkıyor..
Onikişubatspor, BAL play-off ilk turunda Şanlıurfa deplasmanına çıkıyor..
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 2 tutuklama..
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 2 tutuklama..
Tarihi Ulu Camii, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Canlı Bağlantıyla Katıldığı Törenle İbadete Açıldı..
Tarihi Ulu Camii, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Canlı Bağlantıyla...
Eşik Projesi Final Programı Gerçekleştirildi..
Eşik Projesi Final Programı Gerçekleştirildi..
Tartıştığı eşini tüfekle öldürdü.. Kayınvalidesini yaraladı
Tartıştığı eşini tüfekle öldürdü.. Kayınvalidesini yaraladı

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri