• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YEREL
  3. "KUTLU YÜRÜYÜŞÜN İLK VE BÜYÜK ADIMI 19 MAYIS"
YEREL
Yayınlanma: 18 Mayıs 2018 - 12:39

"KUTLU YÜRÜYÜŞÜN İLK VE BÜYÜK ADIMI 19 MAYIS"

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, 19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

YEREL
18 Mayıs 2018 - 12:39
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, 19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çeleğen yayımladığı mesajında, "Türk Milletinin yeniden ayağa kalktığı ve yedi düvele karşı vermiş olduğu destansı kahramanlığın bir dönüm noktası olan 19 Mayısı her daim akıllarımızda canlı tutmak bizlerin öncelikli vazifelerimizdendir" ifadelerine yer verdi.


"KUTLU YÜRÜYÜŞÜN İLK VE BÜYÜK ADIMI 19 MAYIS"

Çeleğen mesajında şunlara yer verdi; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'dan başlattığı bağımsızlık hareketinin milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek, tüm yurtta dalga dalga yayıldığı ve Milli mücadele sonucunda zaferle son bulduğu önemli bir gündür. Ulu Önder Atatürk'ün bağımsız Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin tesisi için başlattığı kutlu yürüyüşünün ilk ve büyük adımı 19 Mayıs'tır. 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak başlattığı milli mücadele, tarihin en ağır şartlarında elde edilen bir zaferin başlangıç adımı olmuştur. Milli mücadele ruhunu ateşleyen bu büyük adım, bizim için yalnızca tarihi bir hatıra değildir. Sonsuza kadar yaşatılması gereken bir milli duruşu ifade etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna ve muasır medeniyetler yolunda ilerlemesine öncülük eden bu hamle, bugün yetişen nesiller için hayati önemini korumaktadır" şeklinde konuştu.


"TÜRK ULUSUNUN İSTİKBALİ, MİLLETİMİZİN UMUDU OLAN GENÇLERİMİZİN OMUZLARI ÜZERİNDEDİR"

Türk ulusunun istikbali, milletimizin umudu olan gençlerimizin omuzları üzerindedir diyen  Çeleğen , "19 Mayıs, yüreği vatan ve millet sevgisi ile çarpan genç nesillerin milli mücadele ruhuna bağlılığının somut ifadesidir. Çünkü 19 Mayıs, Cumhuriyetimizi ve bağımsızlık meşalesini geleceğe taşıyacak olan gençliğe armağan edilmiştir. Şehit ve gazilerimizin, aziz milletimizin üstün fedakârlıklarıyla kurulan bu aziz devlet, gençlerimizin omuzlarında gelişmeye ve yükselmeye devam edecektir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, içinde taşıdıkları bu sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı vereceklerine, ülkemizin daha güçlü ve daha güzel günlere ulaşması için ellerinden gelen azim ve gayreti göstereceklerine inancımız tamdır"diye konuştu.


"GENÇLERİMİZE İNANIYORUZ VE GÜVENİYORUZ"

Bölgesinde önemli bir ülke haline gelen Türkiye'nin genç nüfusuyla önemli bir güç olduğu gerçeği yadsınamaz diyen  Çeleğen "Bu noktada her açıdan nitelikli ve donanım sahibi bir gençlik ile 2023,2053 ve 2071 hedeflerine ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Bizler, gençlerimize her açıdan inanıyoruz ve güveniyoruz. Onların sahip oldukları bu azim ve kararlılıkla Türkiye için ellerinden geleni yapacaklarına hiç şüphemiz yok. Gençlerimizin bu bilinçle, Türk Milletin yeniden dirildiği ve ayağa kalktığı 19 Mayıs 1919 tarihini hafızalarımızda her daim canlı tutarak, Türkiye'yi daha güzel günlere taşıyacaklarına yürekten inanıyoruz" dedi.

Başkan Çeleğen son olarak, "Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşı şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

 

# ekinözü belediye başkanı nursi Çeleğen
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Minikleri dolu dolu bir yaz bekliyor
Minikleri dolu dolu bir yaz bekliyor
Kahramanmaraş’ta mağarada mahsur kalan 14 yaşındaki çocuk kurtarıldı
Kahramanmaraş’ta mağarada mahsur kalan 14 yaşındaki çocuk kurtarıldı
Kene ve Zararlılara Karşı Yeşil Alanlarda Nöbetteyiz
Kene ve Zararlılara Karşı Yeşil Alanlarda Nöbetteyiz
Büyükşehir, Göksun Kırsalında Ulaşım Konforunu Yükseltiyor
Büyükşehir, Göksun Kırsalında Ulaşım Konforunu Yükseltiyor
Son Haberler
Başkan Akpınar’ın 98. Mahalle Buluşması Şeyh Şamil’de yapıldı..
Başkan Akpınar’ın 98. Mahalle Buluşması Şeyh Şamil’de yapıldı..
Öğr. Gör. Harun Jira’nın Görev Aldığı U16 Çim Hokeyi Milli Takımı Avrupa Şampiyonu Oldu!..
Öğr. Gör. Harun Jira’nın Görev Aldığı U16 Çim Hokeyi Milli...
Engelli ve Engelli Refakatçi Serbest Kartlarında Vize Yenileme Dönemi Başladı..
Engelli ve Engelli Refakatçi Serbest Kartlarında Vize Yenileme Dönemi...
Minikleri dolu dolu bir yaz bekliyor
Minikleri dolu dolu bir yaz bekliyor
Kahramanmaraş’ta mağarada mahsur kalan 14 yaşındaki çocuk kurtarıldı
Kahramanmaraş’ta mağarada mahsur kalan 14 yaşındaki çocuk kurtarıldı...
19 MAYIS; TÜRK MİLLETİNİN SAMSUN’DAN ÜLKEYE YAYILAN DİRİLİŞ RUHUDUR
19 MAYIS; TÜRK MİLLETİNİN SAMSUN’DAN ÜLKEYE YAYILAN DİRİLİŞ RUHUDUR

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri