• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SAĞLIK
  3. KSÜ Hastanesi'nde Anne-Bebek Uyum Odası Açıldı
SAĞLIK
Yayınlanma: 09 Haziran 2023 - 16:38

KSÜ Hastanesi'nde Anne-Bebek Uyum Odası Açıldı

Yataş Bedding, El Bebek Gül Bebek Derneği işbirliğiyle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde kurulan anne-bebek uyum odası düzenlenen törenle açıldı.

SAĞLIK
09 Haziran 2023 - 16:38
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
KSÜ Hastanesi’nde Anne-Bebek Uyum Odası Açıldı

KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen törene Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hafize Öksüz, Çocuk Yeni Doğan Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sadık Yurttutan, Yataş Bedding Pazarlama Direktörü Selmin Gündoğdu, El Bebek Gül Bebek Derneği Başkanı İlknur Okay ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi yöneticileri katıldı.

Açılış konuşmaları için kürsüye gelen Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hafize Öksüz “Bölgemizde III. basamak anne-bebek bakım hizmeti sunmaktayız. Deprem sonrası şehrimizde meydana gelen tahribat sebebiyle hastanemiz ilk günden itibaren önemli görevler ifa etmektedir. Bir şehrin ayağa kalkmasında verilen sağlık hizmetlerinin kalitesi oldukça önem arz ediyor. Bu amaçla bu gün hastanemize kazandırılan anne-bebek uyum odası ve yeni doğan merkezinde yer alan prematüre kuvözler sayesinde bölgemizdeki hastalara daha kaliteli bir hizmet vereceğiz. Bugün burada bizlere destek olan Yataş Bedding yöneticilerine ve El Bebek Gül Bebek Derneğine çok teşekkür ederim.” dedi.

Açılış töreninde konuşan Yataş Bedding Pazarlama Direktörü Selmin Gündoğdu ise “Prematüre bebekleri annelerine kavuşacakları güne kadar uyku büyütüyor. Biz de El Bebek Gül Bebek Derneği ile birlikte geçen yıl başlattığımız Uykunun Mucizesi ile Büyüyen Mini Kahramanlar projesini sürdürüyor, bu kez deprem bölgesinde yaşama sarılan minik kahramanlar ve annelerine destek oluyoruz. Toplum adına çok yararlı bir faaliyet yürütmekteyiz. Bir cana dokunduğumuzu görmek bizleri mutlu ediyor. Hastanemize açılışını yaptığımız tesisin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Törende söz alan El Bebek Gül Bebek Derneği Başkanı İlknur Okay ise “Bugün burada olmaktan çok mutluyuz. Deprem bölgelerinde hizmet sunmak bizlerin en başta gelen sosyal sorumluluk projesi. Bu gün açılışını yaptığımız anne-bebek uyum odası ilçelerden ve köylerden gelerek tedavi almak isteyen depremzede vatandaşlarımızın önemli bir ihtiyacını giderecek. Bu amaçla bizlerle koordineli bir şekilde çalışarak destek olan üniversitemize teşekkür ederiz.” dedi.

KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen tören günün anısına kesilen pasta ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

# KSÜ Hastanesi’nde Anne-Bebek Uyum Odası Açıldı# Yataş Bedding# El Bebek Gül Bebek Derneği işbirliğiyle
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Toplum neden mutsuz? Karamsarlıktan nasıl kurtuluruz?
Toplum neden mutsuz? Karamsarlıktan nasıl kurtuluruz?
Beyin Antrenöründen Beyni Geliştirmenin Sırları
Beyin Antrenöründen Beyni Geliştirmenin Sırları
50 Yaşındaki Kadın Çocuklar İçin Almanya’dan Türkiye’ye koşarak geliyor
50 Yaşındaki Kadın Çocuklar İçin Almanya’dan Türkiye’ye koşarak geliyor
HG Hospital’de Toplum İçin Ücretsiz Ruh Sağlığı Etkinliği..
HG Hospital’de Toplum İçin Ücretsiz Ruh Sağlığı Etkinliği..
Son Haberler
Başkan Toptaş, YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi..
Başkan Toptaş, YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi..
Başkan Görgel; “UNESCO 'Edebiyat Şehri' Ünvanı Önemli Bir Fırsat”
Başkan Görgel; “UNESCO 'Edebiyat Şehri' Ünvanı Önemli Bir Fırsat”...
Dulkadiroğlu Belediyesi, Şehit Öğrenci Kerem Erdem Güngör’ün İsmini Yaşatacak
Dulkadiroğlu Belediyesi, Şehit Öğrenci Kerem Erdem Güngör’ün...
Mehmet Kılıç’ın Adı Konferans Salonunda Yaşayacak
Mehmet Kılıç’ın Adı Konferans Salonunda Yaşayacak
“Biz Biliyorduk Artık Dünya da Biliyor”
“Biz Biliyorduk Artık Dünya da Biliyor”
Santral yangınında Müdür ve Yardımcıları görevden alındı
Santral yangınında Müdür ve Yardımcıları görevden alındı

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri