• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. KÜLTÜR-SANAT
  3. Kahramanmaraş 'Şov' yaptı..
KÜLTÜR-SANAT
Yayınlanma: 25 Kasım 2021 - 01:17

Kahramanmaraş 'Şov' yaptı..

KÜLTÜR-SANAT
25 Kasım 2021 - 01:17
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kahramanmaraş ‘Şov’ yaptı..

Kahramanmaraş (SHA) - İnternational Hair Festivali’nde en başarılı sahne performansı ödülünü kazanan Kahramanmaraş'ın şov takımı kupasını ana sponsoru Alpedo- kervan pastaneleri Yönetimim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’na hediye etti.

Kahramanmaraş’ın seçkin ve başarılı 7 erkek 7 bayan kuaförünün içerisinde yer aldığı 14 kişiden oluşan şov takımı Kervanhan’da Şampiyonluğu kutladı.

Ana sponsorlarına kupa takdimi yapan ‘Kahramanmaraş Şov Takımı’ Kaptanı Ahmet Ceyhan, uluslararası güzellik ve sanat festivallerinde bilgi birikimi ve mesleki paylaşımlarla takımların kendilerini geliştirdiğini, dünya genelinde uluslararası platformlarda birçok başarılar sağlandığını söyledi.

Berberler ve kuaförler olarak hem şehri hem de sanatı, mesleği, eğitim ve bilgi gibi paylaşımlı festivallerde fuarlarda değerlendirerek beraberinde Kahramanmaraş’ı da tanıtmak istediklerini ifade eden Ceyhan, “Kahramanmaraş’ta berberler ve kuaförler olarak şehrimizi uluslararası güzellik ve sanat lansmanlarında güzel bir şekilde bireysel değil, takım olarak temsil etmeye gayret göstereceğiz. Bu noktada bizlere tam destek veren Sami Kervancıoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

“Kahramanmaraş’ın ismi duyulsun diye çok çalışacağız”

Kahramanmaraş Şov Takımı Kaptanı Ahmet Ceyhan, açıklamasının devamında ise, “Ülkemizde ve şehirlerimizde uluslararası güzellik ve sanat festivallerinde birbirinden değerli kıymetli meslektaşlarımız, ustalarımız, hocalarımız var. Sağ olsunlar bizlere eğitim bilgi paylaşımlarında bulunuyorlar. Mesleğimizi dünya genelinde uluslararası platformlarda birçok başarılar sağlanıyor. Bizlerde Kahramanmaraş berberleri ve kuaförleri olarak şehrimizi sanatımız ve mesleğimizi, eğitim ve bilgi gibi paylaşımlı festivallerde fuarlarda şehrimizin ismi duyulsun istiyoruz”ifadelerine yer verdi.

 “Biz Kahramanmaraş’ın elçisiyiz”

Kahramanmaraş’ın tanıtımında her zaman var olduklarını ifade eden Alpedo- Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kercvancıoğlu’da, “Kentimizdeki berber ve kuaför arkadaşlarımız birtakım kurmuşlar. Takım olarak ta uluslararası arenalarda şehrimizi temsil edecekler. Bizler Alpedo Ailesi ve Kervan Pastaneleri olarak arkadaşlarımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. İnşallah güzel başarılara imza atarlar.

Kahramanmaraş Berberler ve Kuaförler, Güzellik Salonları odası üyeleri tarafından oluşturulan, "Kahramanmaraş Show Team" 25-28 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen İnternational Hair Festival'de mankenlerine polis, asker ve sağlıkçı üniforması giydirerek onlara farklı saç modelleri yaptı.

Müzik ve arka planda görseller eşliğinde gerçekleştirilen sahne performansı ise jüri tarafından "en başarılı sahne performansı" ödülüne layık görüldü. Şov takımının Türk gençliğinden beklenen o başarıya odaklı ve azimli bir çalışma yaptığını belirterek, "Festivalde şehrimizi güzel bir şekilde temsil ettiler ve ödüllerle döndüler.

Bundan sonraki turnuvalarda da bizi zirveye taşıyacaklardır. Biz onlarla gurur duyuyoruz. Seçtikleri koreografi gerçekten çok anlamlı. Bizlerde kendilerini kutluyor başarılar diliyoruz” dedi.

Son olarak söz alan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, 24 Kasım öğretmenler günü kutlayarak, yarışmada emeği geçen, destek veren herkese teşekkür etti.

# İnternational hair festivali# kervan pastaneleri# kahramanmaraş haberleri
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Okumaya Devam Ediyoruz, Farkındalık Oluşturuyoruz
Okumaya Devam Ediyoruz, Farkındalık Oluşturuyoruz
Diriliş Şairi Sezai Karakoç’un Yazın Hayatı Ele Alınacak..
Diriliş Şairi Sezai Karakoç’un Yazın Hayatı Ele Alınacak..
Kültür Yayınları’nın Yeni Sayıları Okurlarla Buluştu
Kültür Yayınları’nın Yeni Sayıları Okurlarla Buluştu
Atık Kartonlar Sanata Dönüştü
Atık Kartonlar Sanata Dönüştü
Son Haberler
Depremde Yıkılan Dostlar Camii, Yeniden Ayağa Kalkıyor
Depremde Yıkılan Dostlar Camii, Yeniden Ayağa Kalkıyor
Büyükşehir’in Sosyal Girişimcilik Merkezi, KOSGEB Heyetini Ağırladı; Ortak Projeler Görüşüldü
Büyükşehir’in Sosyal Girişimcilik Merkezi, KOSGEB Heyetini Ağırladı;...
Başkan Görgel, TBB Başkanlığına Aday Gösterildi 
Başkan Görgel, TBB Başkanlığına Aday Gösterildi 
KSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ejder Berk Atandı
KSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ejder Berk...
Başkan Akpınar:
Başkan Akpınar: "Gençlerimizin her zaman yanındayız”
Pazarcık’ta uyuşturucudan 11 kişi yakalandı..
Pazarcık’ta uyuşturucudan 11 kişi yakalandı..

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri