• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SPOR
  3. GÜREŞ AĞASI GÜVENÇ OLDU
SPOR
Yayınlanma: 24 Eylül 2018 - 09:58

GÜREŞ AĞASI GÜVENÇ OLDU

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin Bertiz Boyalı mahallesinde düzenlediği geleneksel güreş turnuvasının bu yıl 20’incisi gerçekleştirildi. Kıran kırana geçen mücadeleler adeta nefes kesti.

SPOR
24 Eylül 2018 - 09:58
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
GÜREŞ AĞASI GÜVENÇ OLDU

Kahramanmaraş’ta düzenlenen en köklü kısa şalvar güreş turnuvalarından olan Bertiz Boyalı güreşlerinin bu yıl 20’incisi gerçekleştirildi. Dulkadiroğlu Belediyesi’nin kurulmasıyla adını Türkiye’ye duyuran Bertiz Boyalı güreşleri bu yılda adeta nefes kesti. Geleneksel Spor Dalları Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen turnuvaya 6 ilden toplam 500 sporcu katıldı. 
Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, atmosferden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bölgesinin zenginliklerini Türkiye’ye ve dünyaya tanıtma adına gerekli çalışmaları yaptığını aktaran Başkan Okay, Bertiz güreşlerinin önemine değindi.
Boyalı’ya yaptıkları güreş tesisini hatırlatan Başkan Okay, yapılan reklamlarla bu yıl güreşlere daha büyük bir ilginin olduğunu kaydetti. Bu ilgi neticesinde tesisin yetersiz kaldığını dile getiren Başkan Okay, gelecek yıl daha geniş ve daha kapsamlı bir tesisi bölgeye kazandıracaklarını anlattı.
Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bölgemizde yapılan en kapsamlı güreş turnuvalarından bir tanesi de Bertiz Boyalı güreşleridir. Bu özel turnuvaya gösterilen ilgi bizleri son derece memnun etmektedir. İnşallah bu özel turnuvayı geliştirerek devam ettireceğiz. Kıran kırana geçen bu mücadeleler katılımcıları son derece memnun etmiştir. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha da güzel olacaktır. Ben bu özel ve anlamlı turnuvaya takılan herkese teşekkür ediyorum”  dedi.
Turnuvanın güreş ağalığına TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç seçildi. 
Bertiz Boyalı güreş festivaline; TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, Ak Parti Dulkadiroğlu Gençlik Kolları Başkanı Ebu Talip Ceren, Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kayış, muhtar dernekleri başkanları, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda güreş sever katıldı. 

# tbmm İçişleri komisyon başkanı celalettin güvenç# ahmet Özdemir# # Ömer oruç bilal debgici# fırat görgel
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Kadın Voleybol Takımı Altyapı Seçmeleri İçin Başvurular Başladı
Kadın Voleybol Takımı Altyapı Seçmeleri İçin Başvurular Başladı
Mehmet Ali Özer, Elbistanspor Başkanlığına Aday Oldu
Mehmet Ali Özer, Elbistanspor Başkanlığına Aday Oldu
Kaliteli hizmetle Onikişubat’ta spor yaşamın bir parçası oluyor
Kaliteli hizmetle Onikişubat’ta spor yaşamın bir parçası oluyor
11 İlçede Binlerce Çocuk Sporla Buluşacak
11 İlçede Binlerce Çocuk Sporla Buluşacak
Son Haberler
Başkan Akpınar’ın 98. Mahalle Buluşması Şeyh Şamil’de yapıldı..
Başkan Akpınar’ın 98. Mahalle Buluşması Şeyh Şamil’de yapıldı..
Öğr. Gör. Harun Jira’nın Görev Aldığı U16 Çim Hokeyi Milli Takımı Avrupa Şampiyonu Oldu!..
Öğr. Gör. Harun Jira’nın Görev Aldığı U16 Çim Hokeyi Milli...
Engelli ve Engelli Refakatçi Serbest Kartlarında Vize Yenileme Dönemi Başladı..
Engelli ve Engelli Refakatçi Serbest Kartlarında Vize Yenileme Dönemi...
Minikleri dolu dolu bir yaz bekliyor
Minikleri dolu dolu bir yaz bekliyor
Kahramanmaraş’ta mağarada mahsur kalan 14 yaşındaki çocuk kurtarıldı
Kahramanmaraş’ta mağarada mahsur kalan 14 yaşındaki çocuk kurtarıldı...
AHİLİK HAFTASI PİLAVI DAĞITILDI
AHİLİK HAFTASI PİLAVI DAĞITILDI

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri