• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. GENÇLERE 'REFERANDUM'U ANLATTILAR
SİYASET
Yayınlanma: 13 Mart 2017 - 13:35

GENÇLERE 'REFERANDUM'U ANLATTILAR

Kahramanmaraş’ta sahaya inen Ak Parti teşkilatları kapı kapı dolaşarak 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için halktan destek istiyorlar.

SİYASET
13 Mart 2017 - 13:35
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
GENÇLERE ‘REFERANDUM’U ANLATTILAR

           Kahramanmaraş’ta sahaya inen Ak Parti teşkilatları kapı kapı dolaşarak 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için halktan destek istiyorlar.

           Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel, kentin saygın ve güvenilir inşaat firması Demkay’da mahalle sakinlerinden oluşan gençlerle bir araya geldiler. 18 maddelik anayasa değişiklik paketinin içeriği hakkında bilgiler vererek istişarelerde bulunduklarını kaydeden İlçe Başkanı Görgel şu değerlendirmede bulundu: “Geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimizle birlikteydik. İl Gençlik Kolları Başkanımız Kemal Çay, Onikişubat Gençlik Kolları Başkanımız Av. Mehmet Akif  Erdoğan ve teşkilatımız olarak genç kardeşlerimiz ile referandum süreci hakkında istişarelerde bulunduk, gençlerimizin kararı #TabikiEvet” dedi.

“KAPI KAPI DOLAŞIYORUZ”

          Kapı kapı dolaşarak yeni sistemi halka anlattıklarını dile getiren Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel şöyle devam etti: “Vatandaşlarımıza ‘Evet’i anlatıyoruz ve anlatacağız. Memnuniyetle görmekteyiz ki; 18 maddelik anayasa değişikliği halkımız nezdinde çok büyük karşılık bulmuş. Halkımızın ciddi manada çok büyük desteği var. Zaten Kahramanmaraş halkı her zaman kararlılığını ve ferasetini ortaya koymuştur. Biz bu nedenle sayın halkımıza bir kez teşekkür ediyoruz, Allah onlardan razı olsun. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte geziyoruz. Vatandaşlarımız bizlere kapılarını ve gönüllerini açıyorlar. İnşallah 16 Nisan’a kadar da gezeceğiz. Çok çalışacağız ki inşallah 17 Nisan sabahı daha güzel bir gün olsun.”

“VATANDAŞLARIMIZ ÇOK KARARLI”

          Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise, referandum süreci ve seçim çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: “Vatandaşımız 16 Nisan’da yapılacak olan referanduma kenetlenmiş durumda. Bizlere, 16 Nisan’da kararlı şekilde ‘Evet’ oyu kullanacaklarını beyan ediyorlar. Vatandaşlarımızın bu kararlılığı karşısında gerçekten çok büyük mutluluk duymaktayız. Bu aziz ve kahraman şehrin güzel insanları tarihte olduğu gibi bugün de tarihi duruşunu sergilemektedir. Türkiye’nin bu zorlu dönemecinde gerçekten güçlü Türkiye için, müreffeh bir Türkiye için kararlı duruşlarını ortaya koymaktadırlar. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun, tebrik ediyoruz. Tabi bu referandum çok önemlidir. Hep söylüyoruz: İstikrarın sürekli hale gelmesi, istikrar ortamının bozulmaması için güçlü iktidarların, güçlü hükümetlerin kurulması gerek. Bu da yeni Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişle olacaktır. Çünkü mevcut parlamenter sistem sürekli kriz oluşturdu. Türkiye krizlerle boğuştu. Hükümet krizleri, Cumhurbaşkanı ile Başbakanlar arasındaki krizler, cumhurbaşkanı seçimi krizleri geçmişte bu ülkeye çok çektirdi. Geçmişte yaşanan bu olumsuz gerginlikler ülkenin kaynaklarını heba etmişti ancak hamdolsun vatandaşımız yeni getirilecek sisteme sahip çıkmaktadır. 16 Nisan’da da en iyi şekilde oylarını kullanacaklardır. İnşallah güçlü ve müreffeh Türkiye’nin yolunu güçlü şekilde açacaklar.”

          Toplantıda; İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli, Onikişubat İlçe yönetiminden Enver Kılınç ve aynı zamanda Demkay ortağı İmirze Demir ile Serintepe Mahallesi muhtarı Ramazan Gürbak gibi isimler de hazır bulundu. 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Mahir Ünal,
Mahir Ünal, "CHP Kendi İç Hesaplaşmasını, AK Parti Üzerinden Okumaya Çalışıyor"..
Yapı Güvenliği Düzenlemesi, Kentsel Dönüşümde Sağlam Adımların Yolunu Açacaktır..
Yapı Güvenliği Düzenlemesi, Kentsel Dönüşümde Sağlam Adımların Yolunu Açacaktır..
Başkan Görgel: “AK Parti Bir Vefa Partisidir”
Başkan Görgel: “AK Parti Bir Vefa Partisidir”
AK Partili Şahin: “Uluslararası Sistem ve Hukuk İşlevini Büyük Ölçüde Yitirdi”
AK Partili Şahin: “Uluslararası Sistem ve Hukuk İşlevini Büyük Ölçüde Yitirdi”
Son Haberler
Kahramanmaraş’ta Ehliyet Operasyonu: 15 Tutuklama..
Kahramanmaraş’ta Ehliyet Operasyonu: 15 Tutuklama..
Avrupa Birliği tescilli Türk lezzetleri kitap oldu..
Avrupa Birliği tescilli Türk lezzetleri kitap oldu..
Başkan Toptaş, Dönüklü Mahallesi sakinleriyle aşure sofrasında buluştu..
Başkan Toptaş, Dönüklü Mahallesi sakinleriyle aşure sofrasında...
Şehit ve Gazi Çocuklarının Karne Sevinci Başkonuş’ta Yaşandı..
Şehit ve Gazi Çocuklarının Karne Sevinci Başkonuş’ta Yaşandı..
97. Mahalle Toplantısı İsmetpaşa’da Yapıldı..
97. Mahalle Toplantısı İsmetpaşa’da Yapıldı..
BAŞKAN GÜVEN’İN “TABİ Kİ EVET” KLİBİ SOSYAL MEDYADA SES GETİRDİ
BAŞKAN GÜVEN’İN “TABİ Kİ EVET” KLİBİ SOSYAL MEDYADA SES GETİRDİ

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri