• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Etlioğulları Açılış Kurdelasını Sami Kervancıoğlu Kesti
GÜNCEL
Yayınlanma: 16 Şubat 2020 - 10:09

Etlioğulları Açılış Kurdelasını Sami Kervancıoğlu Kesti

İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesinde meydan şube açılışı gerçekleşen Kahramanmaraşlı ETLİOĞULLARI Pastaneleri açılışı Kurdelasını Kervan Lezzet Grubu ve Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu ile Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve ilçe başkanı Serkan Acar birlikte kesti.

GÜNCEL
16 Şubat 2020 - 10:09
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Etlioğulları Açılış Kurdelasını Sami Kervancıoğlu Kesti
İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesinde meydan şube açılışı gerçekleşen Kahramanmaraşlı ETLİOĞULLARI Pastaneleri açılışı Kurdelasını Kervan Lezzet Grubu ve Müsiad kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu ile Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve ilçe başkanı Serkan Acar birlikte kesti.
Kahramanmaraş’tan İstanbul’a En Tatlı Yolculuk…
Kahramanmaraş’tan İstanbul’a göç eden Battal Gazi Etli ve Kardeşleri 1976 yılında ilk şubesini açtıkları #ETLİOĞULLARI Pastaneleri dün Gaziosmanpaşa Meydan şubesi ile dördüncü şubesini açtı. Anadolu yöresel mutfağında en zengin şehir olan Kahramanmaraş’ın başta baklava ile bülbülyuvası olmak üzere tatlı ve pasta çeşitlerini Kahramanmaraş yaylalarında üretilen malzemelerle üreten ve İstanbullulara sevdiren etlioğulları yeni şubesinde dünya mutfağından seçkin lezzetlere de yer verdi.
Kurdeleyi Müsiad Kahramanmaraş Başkanı Kervancıoğlu kesti… 
Gaziosmanpaşa meydan şube açılışında Kervan Lezzet Grubu ve Müsiad Kahramanmaraş Şube yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, Gaziosmanpaşa belediye başkanı Hasan Tahsin Usta, Güngören Kent Konseyi Başkanı Bilal Ardıç, Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Serkan Acar, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları hemşehrimiz Ahmet Bülbül ile Mustafa Koral ve Etlioğulları Pastaneleri Kurucusu Battal Gazi Etli açılış Kurdelasını birlikte kesti.
İstanbullulara keçi sütü dondurma ve Kahramanmaraş baklavası ikram edildi…
Kervan Lezzet Grubu ve Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu Gaziosmanpaşa belediye başkanı Hasan Tahsin Usta’ya satırla dondurma kesti, elleriyle yedirdi. Alpedo açılışta çangala astığı 100 kg. Kahramanmaraş dondurmasını satırla kesip İstanbullulara dağıttı.
Kahramanmaraş’ın keven otu yiyen keçilerin sütünden üretilen malzemelerle tereyağlı bol fıstıklı Kahramanmaraş Baklavasını İstanbullulara sevdiren usta Battal Gazi Etli ve Kardeşlerinin markası Etlioğulları Gaziosmanpaşa meydan şubesi Sarıgöl Mahallesi Laleli Caddesi 42 numara da Çetinkaya mağazası karşısında yer almakta. 
Etlioğulları açılışı muhteşem oldu…
İstanbullulara Kahramanmaraş Baklavası ve Tatlılarını sevdiren ETLİOĞULLARI Pastaneleri açılışına çok yoğun katılım oldu. Kahramanmaraş Basın Temsilcisi Eyüp Kadir Kılcı’nın da açılışına katıldığı programa Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu Kurucu Genel Başkanı Avukat Şaban Kurt, Çocuk Doktoru Yusuf Büyükpınarbaşılı, Akparti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Serkan Acar, avukat Ali Çanak, Kahramanmaraş Afşinder Başkanı ve Mali Müşavir Ahmet Ardıç, Afşin Arıtaş Dernek Başkanı Adem Çelik, İlim Yayma Cemiyeti Gaziosmanpaşa Şubesi Başkanı ve mali müşavir Kerem Akpınar, avukat Erhan Alkaya, İşadamları Yaşar ve Murat Özyurt, Niyazi Öztürk, Yavuz Çalışkan, Mehmet Korkusuz ve Yaşar Hacıhasanoğlu çok sayıda Kahramanmaraşlı hemşerimiz ve İstanbullular katıldı. Açılışta Osmanlı macuncusu da macun şekeri ikramıyla renk kattı.

 

# etlioğulları açılış kurdelasını sami kervancıoğlu kestİ# etlioğulları# İstanbul# kahramanmaraş
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Başkan Toptaş, YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi..
Başkan Toptaş, YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi..
Sosyal Medyada Kimlik Doğrulama Dönemi Başlıyor
Sosyal Medyada Kimlik Doğrulama Dönemi Başlıyor
Türkoğlu Dostluk Platformu İlçenin Öncelikli İhtiyaçlarını Gündeme Taşıdı..
Türkoğlu Dostluk Platformu İlçenin Öncelikli İhtiyaçlarını Gündeme Taşıdı..
Onikişubat Belediyesi’nin Kale Gençlik Merkezi Yoğun Katılımla Hizmete Açıldı..
Onikişubat Belediyesi’nin Kale Gençlik Merkezi Yoğun Katılımla Hizmete Açıldı..
Son Haberler
Başkan Toptaş, YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi..
Başkan Toptaş, YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi..
Başkan Görgel; “UNESCO 'Edebiyat Şehri' Ünvanı Önemli Bir Fırsat”
Başkan Görgel; “UNESCO 'Edebiyat Şehri' Ünvanı Önemli Bir Fırsat”...
Dulkadiroğlu Belediyesi, Şehit Öğrenci Kerem Erdem Güngör’ün İsmini Yaşatacak
Dulkadiroğlu Belediyesi, Şehit Öğrenci Kerem Erdem Güngör’ün...
Mehmet Kılıç’ın Adı Konferans Salonunda Yaşayacak
Mehmet Kılıç’ın Adı Konferans Salonunda Yaşayacak
“Biz Biliyorduk Artık Dünya da Biliyor”
“Biz Biliyorduk Artık Dünya da Biliyor”
Otomotiv satışlarında yerli üretimin payı arttı
Otomotiv satışlarında yerli üretimin payı arttı

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri