• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YEREL
  3. Elbistan Belediyesi Yetim Çocukların Bayramlıklarını Kendi Zevkine Göre Seçebileceği 'İyilik Mağazası' Açtı
YEREL
Yayınlanma: 28 Nisan 2022 - 09:11

Elbistan Belediyesi Yetim Çocukların Bayramlıklarını Kendi Zevkine Göre Seçebileceği 'İyilik Mağazası' Açtı

Elbistan Belediyesi, paranın yerine sevginin geçtiği; geliri olmayan vatandaşlarla yetim çocukların bayramlıklarını kendi zevkine göre seçebileceği ‘İyilik Mağazası’ açtı.

YEREL
28 Nisan 2022 - 09:11
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Elbistan Belediyesi Yetim Çocukların Bayramlıklarını Kendi Zevkine Göre Seçebileceği ‘İyilik Mağazası’ Açtı

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, iş insanları ve gönüllülerin desteği ile kurdukları ‘İyilik Mağazası’nı’ ziyaret etti. Başkan Gürbüz, geliri olmayan aileler ile yetim çocukların ücretsiz bir şekilde bayramlık alabileceği mağazadaki kıyafetleri inceledi. Başkan Gürbüz, kıyafet seçmekte zorlanan çocuklara yardımcı olurken, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Mağazayla ilgili olarak değerlendirme yapan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Ramazan ayına özel olarak birçok çalışmaya imza attıklarını söyledi.
 
Halk ekmek fabrikasından, iş insanlarının desteği ile günlük 10 bin adet Ramazan pidesinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara bedava dağıtıldığını anımsatan Başkan Gürbüz, “İyiliğin, birliğin, paylaşmanın sembolü olan Ramazan’da özellikle geliri olmayan vatandaşlarımızla ilgili neler yapabiliriz konusunda vatandaşlarımız ve iş insanlarımızla görüşmeler gerçekleştirmiştik. Belediyemize ait halk ekmek fabrikamızda Ramazan pidesinin fiyatını 1 TL olarak belirlemiştik. Daha sonra bu güzelliği daha ileri noktaya taşıma adına iş insanlarımızın da desteği ile günlük 10 bin adet pideyi ücretsiz olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya başladık” ifadelerini kullandı.
 
Birlik ve beraberliği iyilik yayarak paylaşıyoruz
 
‘İyilik Mağazası’ adını verdikleri sistemde paranın yerine sevginin geçtiğini vurgulayan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, şöyle devam etti; “İyiliğin yaygınlaştırılması ve paylaşımı anlamında yine iş insanlarımızın ve gönüllülerimizin de desteği ile belediye olarak geliri olmayan vatandaşlarımızın bayramlık ihtiyaçları karşılamak noktasında bir girişimimiz oldu. Özellikle kıyafet üzerine hizmet verecek ‘İyilik Mağazası’nı’ açtık. Burada para geçmiyor. İhtiyaç sahibi olan tüm kardeşlerimiz, yetim yavrularımız ihtiyaçlarını buradan karşılayabiliyorlar. Buradaki asıl amaç; birlik ve beraberliği, iyiliği yayarak paylaşmanın güzelliğine ulaşabilmek.”
 
Elbistan Türkiye’ye model olmaya başlıyor
 

Elbistan’ın, bu tür çalışma ve projelerle Türkiye’ye model olma yolunda ilerlediğini vurgulayan Başkan Gürbüz, “Şehrimiz bu anlamda çok geniş bir yelpazede çok farklı sektör ve alanlarda komşularıyla, arkadaşlarıyla dostlarıyla paylaşıyor. Bir belediye başkanı olarak çalışmalara önayak olmak; onları yönlendirebilmek benim için çok değerli. Hatta Türkiye’ye bir model olabilme adına da gayretli ve değerli buluyorum. Emeği geçen çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Daha iyisini yapmak her zaman mümkündür. Onun için biz iyiliği yaymak istiyoruz. Bu paylaşımların daha entegre ve planlı bir şekilde yapılması adına bu platformları oluşturuyoruz. Bayram, birlik olunca daha güzel. Tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecesi’ni ve idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nı da şimdiden tebrik ediyorum” cümleleriyle açıklamasını tamamladı.
 
Mağazadan bayramlık alan çocuklar ve aileleri de Başkan Gürbüz ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

# elbistan belediyesi yetim Çocuklar bayramlıklarını kendi zevkine göre seçebileceği ‘İyilik mağazası’ açtı
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
HY Atelier İlk Kez Sahneye Çıktı
HY Atelier İlk Kez Sahneye Çıktı
İSKUR Tekstil'den Tarihi İşbirliği İmzası
İSKUR Tekstil'den Tarihi İşbirliği İmzası
Başkan Görgel: “Şehrimizin İhtiyaçlarına Çözüm Üretme Gayreti İçerisindeyiz”
Başkan Görgel: “Şehrimizin İhtiyaçlarına Çözüm Üretme Gayreti İçerisindeyiz”
Ekipler Saha İncelemesi Yaptı: Pazarcık’ta Dev Yol Yenileme Hamlesi
Ekipler Saha İncelemesi Yaptı: Pazarcık’ta Dev Yol Yenileme Hamlesi
Son Haberler
Kaçak Tütün ve Sigara Operasyonu: 7 Şüpheliye İşlem..
Kaçak Tütün ve Sigara Operasyonu: 7 Şüpheliye İşlem..
Onikişubat Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezi ile evlilikleri güçlendiriyor..
Onikişubat Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezi ile evlilikleri güçlendiriyor..
Dulkadiroğlu Belediyesi Haziran Meclis Toplantısını Yaptı..
Dulkadiroğlu Belediyesi Haziran Meclis Toplantısını Yaptı..
Kafkasya’nın Zengin Mirası Sahneye Taşındı..
Kafkasya’nın Zengin Mirası Sahneye Taşındı..
Öğretmenlerin Zeybek Gösterisi ayakta Alkışlandı..
Öğretmenlerin Zeybek Gösterisi ayakta Alkışlandı..
Yeni Kararlar Alındı
Yeni Kararlar Alındı

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri