• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. "DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE HAZIRIZ!"
SİYASET
Yayınlanma: 23 Nisan 2018 - 17:32
Güncelleme: 23 Nisan 2018 - 17:40

"DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE HAZIRIZ!"

Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimlerinin 24 Haziran’da yapılacak olmasının kesinleşmesinin ardından ilk açıklamayı yaptı.

SİYASET
23 Nisan 2018 - 17:32
Güncelleme: 23 Nisan 2018 - 17:40
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
"DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE HAZIRIZ!"
Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Akpınar ilçe binasında yaptığı basın açıklamasında teşkilat olarak seçimlere hazır olduklarının altını çizdi.
Akpınar yaptığı açıklamada," Unutulmamalıdır ki Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe teşkilatı olarak dünden bugüne yarın seçim olacakmış gibi çalışıyorduk, mahalle temsilcileriyle bir araya geliyor, üye kayıt büroları açıyor yeri geldiğinde şehrin ne sorunu varsa çözüm odaklı yaklaşımlarımızla her zaman vatandaşın yanında, halkın içindeydik. Sandık görevlilerimiz, bina sorumlularımız velsahıl tüm teşkilatımızla seçime hazırız." ifadelerini kullandı.
 
Halkın MHP'ye bir teveccühünün oluştuğunu ve 24 Haziran seçimlerinde MHP'nin gereğini yapacağını belirten Akpınar, “Cumhur İttifakı milli istiklalin namusudur. Cumhur İttifakı milli istikbalin müdafaa ruhudur. Milliyetçi Hareket Partisi bu namusu savunacak, bu ruha bağlı kalacak, üstelik ittifakın zaferi için geceyi gündüze katacaktır.
Türkiye Cumhuriyeti, cumhurun mükafat ve muzaffer mihveridir. Partimiz Milletvekili Genel Seçiminde siyasi hükmü şahsiyetini muhafaza edip kendi aday listelerini Cumhur İttifakı kapsamında milletimizin onay ve takdirine sunarken, Cumhurbaşkanı adayı olarak da Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyecektir. Bizlerde ilçe teşkilatımız ile Cumhurbaşkanı adayımız olan Recep Tayyip Erdoğan’ın Dulkadiroğlu ilçemizde rekor oy oranını alması için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı olarak listeler kesinleşmeden teşkilat olarak kendi bünyemizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.   
Böylelikle Emperyalizmin sınırlarımıza demirlediği, ülkemizle ilgili kirli senaryo ve karanlık planlamalar yaptığı bir dönemde, 24 Haziran’da milletimiz bekasına, beraberliğine, bereket ve kaderine sahip çıkacaktır.” sözlerine yer verdi.
 
Akpınar, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “CHP’den istifa edip, İyi partiye geçen vekiller hakkında ‘demokrasi nutku atanların, ilkeli ittifaktan bahsedenlerin ayak ve siyasi heves etmeleri tam bir çatırdama ve siyasi çürüme halidir sözlerini hatırlattı.
CHP'li 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye katılmasını da değerlendiren Akpınar, bu durumu "Korkunun ecele faydası yoktur. CHP’nin sözde milletvekilleri kirli pazarlıkların öznesi haline gelmiştir. Bu yapılan kirli bir oyundur." diyerek yorumladı.

Akpınar, parti binasında yaptığı basın açıklamasının sonunda ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla konuşmasına şu ifadelerle son verdi: “ Gazi meclisimiz, milli iradenin tecelli ettiği şeref ve onur mekanıdır. 23 Nisan 1920’de meclisimizin açılmasıyla çıkan sonuç; Anadolu coğrafyasında sonsuza kadar yaşayacağımızın, vatanımızı sonuna kadar koruyacağımızın, akıl, sabır ve strateji, hesap, irade iman ve süngü ile birleşen bir mücadelenin yani Türklüğün makus talihini döndüreceğimizin bütün cihana kahramanca ilanı ve ilamıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Meclisimizin 98’nci açılış yıl dönümünü saygıyla kutluyor, aziz milletimize esenlikler ve selamet dolu yıllar diliyorum.”   
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Mahir Ünal,
Mahir Ünal, "CHP Kendi İç Hesaplaşmasını, AK Parti Üzerinden Okumaya Çalışıyor"..
Yapı Güvenliği Düzenlemesi, Kentsel Dönüşümde Sağlam Adımların Yolunu Açacaktır..
Yapı Güvenliği Düzenlemesi, Kentsel Dönüşümde Sağlam Adımların Yolunu Açacaktır..
Başkan Görgel: “AK Parti Bir Vefa Partisidir”
Başkan Görgel: “AK Parti Bir Vefa Partisidir”
AK Partili Şahin: “Uluslararası Sistem ve Hukuk İşlevini Büyük Ölçüde Yitirdi”
AK Partili Şahin: “Uluslararası Sistem ve Hukuk İşlevini Büyük Ölçüde Yitirdi”
Son Haberler
Başkan Toptaş “Daha engelsiz, daha kapsayıcı ve daha güçlü bir toplum inşa etmeye devam edeceğiz”
Başkan Toptaş “Daha engelsiz, daha kapsayıcı ve daha güçlü bir...
Kahramanmaraş’ta Kamyon Devrildi: 1 Kişi Yaralandı
Kahramanmaraş’ta Kamyon Devrildi: 1 Kişi Yaralandı
Kahramanmaraş’ta çıkan yangın araç demir yığınına döndü
Kahramanmaraş’ta çıkan yangın araç demir yığınına döndü
33 yıldır aranıyordu Göksun’da yakalandı
33 yıldır aranıyordu Göksun’da yakalandı
Standımız yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor
Standımız yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle...
BU ÜLKENİN GELECEĞİ ÇOCUKLARIMIZIN ELİNDEDİR..
BU ÜLKENİN GELECEĞİ ÇOCUKLARIMIZIN ELİNDEDİR..

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri