• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YEREL
  3. DULKADİROĞLU'NDAN 12 ŞUBAT'TA 12 BİN TÜRK BAYRAĞI
YEREL
Yayınlanma: 12 Şubat 2018 - 13:38

DULKADİROĞLU'NDAN 12 ŞUBAT'TA 12 BİN TÜRK BAYRAĞI

YEREL
12 Şubat 2018 - 13:38
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
DULKADİROĞLU’NDAN 12 ŞUBAT’TA 12 BİN TÜRK BAYRAĞI
Dulkadiroğlu Belediyesi, 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Trabzon caddesini Türk bayraklarıyla adeta kırmızı beyaza boyadı. Vatandaşlara kendi elleriyle bayrak dağıtan Belediye Başkanı Necati Okay, bu gibi faaliyetlerle milli birlik ve beraberliğe katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Dulkadiroğlu Belediyesi 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinliklerinde bayrak dağıtımı gerçekleştirdi. 12 Şubat ruhunu yansıtmak amacıyla 12 bin adet dağıtılan Türk bayrağı, Trabzon caddesini adeta kırmızı beyaza boyadı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, milli birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde yansıtmak amacıyla her yıl 12 Şubat ve 15 Temmuz etkinliklerinde Türk bayrağı dağıttıklarını söyledi. Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde her zamankinden daha güçlü bir şekilde milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Okay, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Milli mücadelemizin yıl dönümünde vatandaşlarımızla 12 bin adet bayrağı buluşturduk. Geçtiğimiz yıl 12 Şubat Kurtuluş gününde ve 15 Temmuz Demokrasi gününde bayrak dağıtımı gerçekleştirmiştik. Burada amacımız milli mücadele ruhunu bu güzel meydanlara en iyi şekilde yansıtmaktır. 98 yıl önce kurtuluş mücadelesi veren atalarımız ne yaptıysa, bugün onların torunları Afrin’de de onu yapmaktadır. Bağımsızlığımızı ve milli birlik beraberliğimizi her şeyin üzerinde tutuyoruz. 100 yıl önce ne yapıldıysa bugün de aynı şey yapılmaktadır. Yediden yetmişe herkes burada ve milli birlik ruhuna katkı sağlamaktadır. Tüm hemşerilerime bu güzel etkinliğe gösterdikleri duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyorum.”

 
“12 ŞUBAT RUHUNU EN İYİ ŞEKİLDE YANSITAN BİR ETKİNLİK”
Belediye Başkanı Necati Okay ile birlikte bayrak dağıtımına katılan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, bayrak dağıtımı ile ilgili, “12 Şubat ruhunu en güzel şekilde yansıtan bir etkinlik oldu” dedi. Dilipak, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a böyle güzel bir etkinliğe imza attığı için teşekkür ederek şunları kaydetti: “Kahramanmaraş’ın kahramanlık destanının yıl dönümünde milli mücadele ruhuyla sokaklardayız. Bugün bu meydanda Kahramanmaraşlılar 98 yıl önce olduğu gibi vatanını ve milletini korumaya hazır olduğunu göstermektedir. Bu ruh 15 Temmuz’da ortaya çıkmış, şimdi ise Afrin’de tezahür etmektedir. Bu duygu ve düşünceyi yansıtmak için de Dulkadiroğlu Belediyemiz 12 Şubat kurtuluş gününe özel 12 bin adet Türk bayrağı dağıtmaktadır. Ben bu güzel düşünceye imza atan Belediye Başkanımız Necati Okay’a teşekkür ediyorum.”
12 Şubat Kurtuluş bayramı etkinliklerine katılan vatandaşlarda Türk bayraklarını gökyüzüne kaldırarak, “Bayrak inmez, Vatan bölünmez”
sloganları attı.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Haziran Ayı Olağan Meclisi Toplandı
Haziran Ayı Olağan Meclisi Toplandı
Kahramanmaraş’ta Koltuğa Sıkışan Çocuk İçin Seferber Oldular
Kahramanmaraş’ta Koltuğa Sıkışan Çocuk İçin Seferber Oldular
Başkan Akpınar: “105 Mahalleye Eşit Hizmet Anlayışıyla Çalışıyoruz”
Başkan Akpınar: “105 Mahalleye Eşit Hizmet Anlayışıyla Çalışıyoruz”
KAMEK’in El Emeği Göz Nuru Eserleri Yıl Sonu Sergisinde Görücüye Çıktı
KAMEK’in El Emeği Göz Nuru Eserleri Yıl Sonu Sergisinde Görücüye Çıktı
Son Haberler
Onikişubat Belediyesi’nin Kale Gençlik Merkezi Yoğun Katılımla Hizmete Açıldı..
Onikişubat Belediyesi’nin Kale Gençlik Merkezi Yoğun Katılımla...
"Bu şehir bir kez daha geç kalmayı kaldırmaz"..
Büyükşehir’den LGS Günü Öğrenci ve Velilere Tam Destek...
Büyükşehir’den LGS Günü Öğrenci ve Velilere Tam Destek...
Haziran Ayı Olağan Meclisi Toplandı
Haziran Ayı Olağan Meclisi Toplandı
Kahramanmaraş’ta Koltuğa Sıkışan Çocuk İçin Seferber Oldular
Kahramanmaraş’ta Koltuğa Sıkışan Çocuk İçin Seferber Oldular...
KURULUŞ AMACIMIZ; BİRLİĞİMİZİ VE DİRLİĞİMİZİ SAĞLAMAKTIR
KURULUŞ AMACIMIZ; BİRLİĞİMİZİ VE DİRLİĞİMİZİ SAĞLAMAKTIR

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri