• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SANKO
  3. Dr. Özlem Nuray Sever, SANKO' da hasta kabulüne başladı
SANKO
Yayınlanma: 05 Haziran 2021 - 21:00

Dr. Özlem Nuray Sever, SANKO' da hasta kabulüne başladı

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde, İç Hastalıkları / Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Nuray Sever, hasta kabulüne başladı.

SANKO
05 Haziran 2021 - 21:00
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Dr. Özlem Nuray Sever, SANKO’ da hasta kabulüne başladı

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde, İç hastalıkları / tıbbi onkoloji uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Nuray Sever, hasta kabulüne başladı.

 

Aynı zamanda SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda öğretim görevlisi olarak da görev üstlenen Dr. Öğr. Üyesi Özlem Nuray Sever, 1976 yılında Çorum’un Sungurlu İlçesi’nde doğdu.

 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden 1999 yılında mezun olan Dr. Öğr. Üyesi Sever, 2000-2006 Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Kliniği’nde, 2008-2012 Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı / Tıbbi Onkoloji Bilim Dalında uzmanlık eğitimi aldı.

 

Dr. Öğr. Üyesi Sever, 2000-2006 yılları arasında Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Kliniği’nde, 2006-2008 yılları arasında Artvin Devlet Hastanesi’nde, 2008-2013 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı’nda, 2014-2016 yılları arasında Dr. Ersin Aslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Onkoloji Bölümü’nde, 2016-2017 yıllarında özel bir hastanede Tıbbi Onkoloji Bölümünde, 2017-2018 yıllarında ise SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında görev yaptı.

 

Halen Prof. Dr. Mustafa Yıldırım’ın görev yaptığı SANKO Üniversitesi Hastanesi İç Hastalıkları / Tıbbi Onkoloji Kliniğinde hasta kabulüne başlayan Dr. Öğr. Üyesi Sever, evli ve 2 çocuk annesi olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ

Ülkemizin tek çatı altında 600 yatak kapasitesiyle en büyük özel hastanesi olarak birbirine bağlı iki binada 60.000 m2 kapalı alanda çağdaş hastane yönetimi anlayışıyla yönetilen ve sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen hastanede, Acil Servis, Biyokimya, Patoloji ve Tıbbi / Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarları, Radyoloji, Nükleer Tıp, Kardiyovasküler Cerrahi, Organ Nakil Merkezi, Nefroloji, Hematoloji, Terapötik Aferez Merkezi, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Dahiliye, Gastroenteroloji, Endokrinoloji, Kulak Burun Boğaz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Tıbbi Onkoloji, Çocuk Hematolojisi ve Çocuk Onkolojisi, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nöroloji, Psikiyatri, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Göğüs Cerrahisi, Dermatoloji, Uyku Laboratuvarı, Obezite Merkezi, Periton Diyalizi Merkezi, Pulmoner Rehabilitasyon Merkezi, GETAT (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp) ve Üremeye Yardımcı Tedavi Merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanmaktadır.

# dr. Özlem nuray sever# sanko’ da hasta kabulüne başladı# sağlık# kahramanmaraş# İç hastalıkları / tıbbi onkoloji uzmanı# acil servis# biyokimya# patoloji ve tıbbi / klinik mikrobiyoloji laboratuvarları# radyoloji# nükleer tıp# kardiyovasküler cerrahi# organ nakil me
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dağlı: “Vatan Söz Konusu Olunca Yüce Türk Milletinin Karşısında Hiçbir Güç Duramaz”
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dağlı: “Vatan Söz Konusu Olunca Yüce Türk Milletinin Karşısında Hiçbir Güç Duramaz”
Geleneksel güreşin kalbi Türkiye Şampiyonası ile Onikişubat’ta atacak..
Geleneksel güreşin kalbi Türkiye Şampiyonası ile Onikişubat’ta atacak..
Yaz aylarında sıvı tüketimi önemli..
Yaz aylarında sıvı tüketimi önemli..
“Bölgesel İş Birliği Ve Bilimsel Bilginin Paylaşılması Çok Değerlidir”
“Bölgesel İş Birliği Ve Bilimsel Bilginin Paylaşılması Çok Değerlidir”
Son Haberler
Gençler İçin Spor Önemli..
Gençler İçin Spor Önemli..
Pusula Maraş Kamplarına Başvurular Sürüyor..
Pusula Maraş Kamplarına Başvurular Sürüyor..
Büyükşehir’den Örnek Uygulama; Gassallık Kursu Başlıyor..
Büyükşehir’den Örnek Uygulama; Gassallık Kursu Başlıyor..
Başkan Hanifi Toptaş'tan dev müjde: Gençlik Merkezi için imzalar atıldı..
Başkan Hanifi Toptaş'tan dev müjde: Gençlik Merkezi için imzalar...
Kahramanmaraş’tan Dünyaya Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Kipaş Pazarlama..
Kahramanmaraş’tan Dünyaya Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Kipaş Pazarlama..
Elbistan’da yüzlerce balık telef oldu
Elbistan’da yüzlerce balık telef oldu

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri

Tasarim46.com