• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. CELALETTİN GÜVENÇ'TEN TÜRKOĞLU'NA REFERANDUM TEŞEKKÜRÜ..
SİYASET
Yayınlanma: 28 Nisan 2017 - 00:36

CELALETTİN GÜVENÇ'TEN TÜRKOĞLU'NA REFERANDUM TEŞEKKÜRÜ..

SİYASET
28 Nisan 2017 - 00:36
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
CELALETTİN GÜVENÇ’TEN TÜRKOĞLU’NA REFERANDUM TEŞEKKÜRÜ..

Kahramanmaraş Milletvekili ve İç İşleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, 16 Nisan’da yapılan referanduma verilen destekten dolayı Türkoğlu’lulara teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Türkoğlu AK Parti binasını ziyaret eden Güvenç, sonrasında ise Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Ali Şen ve Partililerle birlikte esnafları ziyaret ettiler.  

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Öncelikli olarak 16 Nisan da Türkoğlu’muzu Kahramanmaraş’ta en ön sıralara getirdiğinizden dolayı gece, gündüz çalışmalarınızdan dolayı sizlere çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Özellikle İlçe Başkanıma, İlçe Başkan Yardımcılarıma, Değerli Şefim Mustafa Bozdoğan’a ve Mahalle temsilcilerimden, yönetim kurulu temsilcilerime kadar, muhtarlarıma kadar, özellikle muhtarlarımın da çok gayreti oldu. %79’luk payda hepsinin payı var. Türkoğlu’nda yapılan işleri sizlerde zaten görüyorsunuz.

Bu çalışmalarımız 2019‘a kadar daha da hızlanarak gidecek. Bu aldığımız rakam bizi daha da heycanlandırdı. Daha çok çalışarak, inşallah 2019 da Türkoğlu’muzu farklı bir metropol ilçe olma yolunda hazırlayacağız. Bunun için hazırlıklarımızı yaptık. Ekim- Kasım ayına kadar  Türkoğlu’muzda gerek grup yollarımızda, gerekse mahalle içerisindeki yollarımızın % 100 tamamı bitirilecek. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanlığımızda yaptığımız toplantıda bunun sözünü veriyoruz. İhalelerimizin hepsini yaptık.

Çalışmalar devam ediyor.Bu çalışmalarımızda kendisine abi diyorum vekillerimiz içerisinde ayrı bir konuma koyduğumuz Celalettin abimizin çok büyük katkıları var. O sevecenliği ile bize yaklaşımı ile burada her zaman içimizde olması ile kendilerine çok çok teşekkür ediyorum.” Diyerek konuştu.

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ise teşekkür için geldiği Türkoğlu halkına şunları söyledi: “Minnetlerimi, şükranlarımı sunuyorum. İlçe Başkanımıza, Çok Değerli Başkanımıza, Kadın Kolları Başkanımıza, gençlik kolları başkanlarımıza ve değerli Ak parti kadrosundaki herkese teşekkür ediyoruz.

15 Yıldır tarih yazıyoruz. Tarihi yeniden yazıyoruz. Bir ülkeyi tekrar ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde iyi günlerimiz oluyor, kötü günlerimiz oluyor. Sıkıntılarımız oluyor. Darbelere maruz kalıyoruz. Partimiz kapatılmaya çalışılıyor. Ama evvel Allah sizlerin önünde   bu mazlum asil milletin önünde yıkılmadık, yıkılmıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz.

16 Nisan bu kutlu yürüyüşten önemli bir kilometre taşıydı. Bu kilometre taşını da Türkoğlu olarak önemli bir başarıya imza atarak geçti. %79 oy oranı ile sadece şehrimizde değil Türkiye çapında önemli bir oy oranı ile hamdolsun geçmiş olduk. Türkoğlu'nda aşağı yukarı muhalefet kalmadı. Türkoğlu'ndaki tüm partilere mensup kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum.

Türkoğlu'nda artık muhalefet yok, Türkoğlu bir aile konumuna döndü.  Bunu da ilçe başkanımızın belediye başkanımızın şüphe yok ki özverili çalışmaları, kucaklayıcı uslüpleri sizlerin insanlara yaklaşımı çok büyük etkisi var”.

 Program sonunda ise Belediye binasını ziyaret eden Güvenç'in Türkoğlu programı sona erdi.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Mahir Ünal,
Mahir Ünal, "CHP Kendi İç Hesaplaşmasını, AK Parti Üzerinden Okumaya Çalışıyor"..
Yapı Güvenliği Düzenlemesi, Kentsel Dönüşümde Sağlam Adımların Yolunu Açacaktır..
Yapı Güvenliği Düzenlemesi, Kentsel Dönüşümde Sağlam Adımların Yolunu Açacaktır..
Başkan Görgel: “AK Parti Bir Vefa Partisidir”
Başkan Görgel: “AK Parti Bir Vefa Partisidir”
AK Partili Şahin: “Uluslararası Sistem ve Hukuk İşlevini Büyük Ölçüde Yitirdi”
AK Partili Şahin: “Uluslararası Sistem ve Hukuk İşlevini Büyük Ölçüde Yitirdi”
Son Haberler
Onikişubat Belediyesi’nin Evlilik Okulu’nu tamamlayan ilk 50 çift sertifikalarını aldı..
Onikişubat Belediyesi’nin Evlilik Okulu’nu tamamlayan ilk 50 çift...
Dulkadiroğlu Belediyesi, Şehit Kerem Erdem Güngör Adını Konferans salonuna Verdi..
Dulkadiroğlu Belediyesi, Şehit Kerem Erdem Güngör Adını Konferans...
Başkanlar, AK Parti 180. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı..
Başkanlar, AK Parti 180. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na...
Kahramanmaraş’ta Ziraat Yangını söndürüldü..
Kahramanmaraş’ta Ziraat Yangını söndürüldü..
 Traktör Devrildi: 1 Kişi Hayatını Kaybetti..
Traktör Devrildi: 1 Kişi Hayatını Kaybetti..
KANO BRANŞINDA İLK YEREL TURNUVA DÜZENLENDİ
KANO BRANŞINDA İLK YEREL TURNUVA DÜZENLENDİ

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri