• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. BÜYÜK BİR OY FARKIYLA CUMHUR İTTİFAKIN DAMGASINI TÜRKOĞLU'NA VURACAĞIZ..
SİYASET
Yayınlanma: 19 Ocak 2019 - 00:25

BÜYÜK BİR OY FARKIYLA CUMHUR İTTİFAKIN DAMGASINI TÜRKOĞLU'NA VURACAĞIZ..

SİYASET
19 Ocak 2019 - 00:25
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BÜYÜK BİR OY FARKIYLA CUMHUR İTTİFAKIN DAMGASINI TÜRKOĞLU'NA VURACAĞIZ..

Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Türkoğlu Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş ile birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi Türkoğlu İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Türkoğlu İlçe Başkanı Mustafa Ardıç ve teşkilat üyeleri, 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile ilgili bir süre sohbet edilerek, birlik ve beraberlik mesajları verildiler.

‘İKİ PARTİNİN İTTİFAKI  BERABERLİĞİ ÇOK DAHA GÜÇLÜ HALE GETİRDİ’

Türk Parlamenter Birliği Başkanı Nevzat Pakdil; “Belediye Başkan adayımız aynı zamanda Belediye Başkanımız Osman Okumuş Beyle birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı kardeşimizi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Kendilerine bu kabullerinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum.

Türkiye bir seçime giriyor. Bu seçim de farklı olarak Cumhur İttifakıyla birlikte diğer ittifaklar da var. Seçim bir rekabet ortamıdır, bir yarışmadır, bir hizmet yarışıdır. Biz hep böyle kabul ettik.

Kahramanmaraş’ın AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi, iki güçlü siyasi partisidir. Bu seçimde iki siyasi partimizin beraberce ittifak ederek seçime girmeleri bu ittifakı çok daha güçlü bir hale getirmiştir. Kahramanmaraş milli ve manevi değerlerini temsil edildiği bir ilimizdir. Geçmişten bu yana da hep bu şekilde milletimiz kararını vermiştir.

Bu yönden artık genel merkezlerin, genel başkanların aldığı kararlar doğrultusunda bu ittifakın buralarda da iyi olması için canı gönülden çalışacağız. İnşallah bu seçimlerde de Kahramanmaraş’tan top yekûn bir kazanımla çıkacağını ümit ediyorum.

Türkoğlu’muz için, Kahramanmaraş’ımız için, Belediye Başkan Adayımız Osman Okumuş için ve bütün Türk Milleti için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

“CUMHUR İTTİFAKININ DAMGASINI TÜRKOĞLU’NDA VURACAĞIZ’

Türkoğlu Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş;  “Türk Parlamenter Birliği Başkanımız, eski meclis başkanımız çok değerli Nevzat Pakdil abimizle beraber, yönetimimizle, Milliyetçi Hareket Partisi Türkoğlu İlçe Başkanlığını ziyaret ettik. Öncelikli olarak bu ziyaretimizi de samimi karşıladıkları için ilçe başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Kendilerinin de söylediği gibi Cumhur İttifakının burada adayıyız, son beş yıldaki Türkoğlu'nun gelişimine önümüzdeki beş yılda da devam ederek güzel katkıları hep birlikte, beraberce yapacağız.

Milliyetçi Hareket Partisinin yönetimi ile beraber önümüzdeki süreç içerisinde bütün mahallelerimizi, mezarlarımızı ev ev gezerek büyük bir oy farkıyla Cumhur ittifakının damgasını Türkoğlu’na vuracağız.

İnşallah 2024’e kadar da Türkoğlu’nu Kahramanmaraş’ımızın 3. Metropol ilçesi yapacağız. Bu vesileyle baştan beri verdiği samimi destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

‘HER ŞEY ÜLKEMİZ İÇİN, İLÇEMİZ İÇİN PARTİMİZ İÇİN’

Milliyetçi Hareket Partisi Türkoğlu İlçe Başkanı Mustafa Ardıç’ta ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:  “Cumhur ittifakıyla başlayan genel başkanlarımızın sözüyle yerele de yansıdı. Şuanda AK Parti Belediye Başkan Adayımız Osman Okumuş’tur. Biz de partimizin genel başkanının emri üzerine, genelge üzerine, ülkemizin bekası için yerelde de ittifakımız devam ediyor.

Yönetim kurulumuz, seçmenlerimiz, mahalle temsilcilerimizle aynı fikirdeyiz. Adayımızda yanımızda. İnşallah 31 Mart seçimlerinde kazasız belasız bir şekilde geçirilmesini temenni ediyoruz.

Her türlü katkılarından dolayı Osman Okumuş Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Her şey ülkemiz için, ilçemiz için, partimiz için hayırlı uğurlu olsun.”

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Başkan Görgel: “AK Parti Bir Vefa Partisidir”
Başkan Görgel: “AK Parti Bir Vefa Partisidir”
AK Partili Şahin: “Uluslararası Sistem ve Hukuk İşlevini Büyük Ölçüde Yitirdi”
AK Partili Şahin: “Uluslararası Sistem ve Hukuk İşlevini Büyük Ölçüde Yitirdi”
CHP’li Öztunç: “Depremin üzerinden 3 yıl geçti, Narlı’da tek bir TOKİ konutu yapılmadı”
CHP’li Öztunç: “Depremin üzerinden 3 yıl geçti, Narlı’da tek bir TOKİ konutu yapılmadı”
AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları’ndan İstifa İddialarına İlişkin Açıklama..
AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları’ndan İstifa İddialarına İlişkin Açıklama..
Son Haberler
Dulkadiroğlu Belediyesi’nde anlamlı bir devir teslim töreni gerçekleştirildi
Dulkadiroğlu Belediyesi’nde anlamlı bir devir teslim töreni gerçekleştirildi...
Kahramanmaraş Kalesi’nde Restorasyon Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor
Kahramanmaraş Kalesi’nde Restorasyon Çalışmaları Tüm Hızıyla...
Başkan Görgel: “Altyapıyı Güçlü Şekilde İnşa Etmek Önceliğimiz”
Başkan Görgel: “Altyapıyı Güçlü Şekilde İnşa Etmek Önceliğimiz”...
Başkan Görgel, Koltuğu Erva Zehra Boyraz'a Devretti
Başkan Görgel, Koltuğu Erva Zehra Boyraz'a Devretti
Büyükşehir’den Üreticiye 650 Bin Hibe Biber Fidesi
Büyükşehir’den Üreticiye 650 Bin Hibe Biber Fidesi
ONİKİŞUBAT'TA ALİ KÖFTE İLE DEVAM..
ONİKİŞUBAT'TA ALİ KÖFTE İLE DEVAM..

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri