• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YEREL
  3. Bu Kulüp Şehre Olumlu Katkılar Sağlayacak..
YEREL
Yayınlanma: 31 Mart 2019 - 21:07

Bu Kulüp Şehre Olumlu Katkılar Sağlayacak..

Yaklaşık 2 ay önce iki motosiklet tutkunu arkadaşın bir araya gelerek kurdukları Kahramanmaraş Motosiklet Kulübü faaliyete geçti.

YEREL
31 Mart 2019 - 21:07
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bu Kulüp Şehre Olumlu Katkılar Sağlayacak..
Emre Küley ve Samet Yalçın arkadaşın bir araya gelerek kurduğu Kahramanmaraş Motosiklet Kulübü’nün şehir genelinde şimdilik 50 üyesi bulunmakta.
Motor tutkunları Küley ve Yalçın; kahramanmaraş motosiklet kulübü hakkında yazılı bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada;  motor camiasında eksiklikleri, trafikte yaşanan sıkıntıları ve maddi yetersizliklerden dolayı oluşan masrafları dile getirerek, acaba ne kadar problemleri enaza indirebiliriz diyen arkadaşlar açıklamada şunları dile getirdiler..
“Kahramanmaraş’ta ki motosiklet camiasında yeni kurulan bir proje kulübü olarak şehre  olumlu katkılar sağlayacak projelerimizi hayata geçirmek için çıktık bu yola.
Bu camiada gördüğümüz eksiklikleri, trafikte yaşadığımız sıkıntıları, maddi anlamda bizi yoran masraflarımızı, kendi yaşadığımız sıkıntılardan da yola çıkarak kurmuş olduğumuz proje kulübümüz ile birlikte, karşılaştığımız problemleri en aza indirgemeyi planlıyoruz.
Maalesef ülkemizde her alanda karşılaştığımız sınıf farkı problemini kendi camiamızda da ucuz motosiklet ve pahalı motosikletliler olarak ikiye ayrılmış durumda olduğunu fark ederek proje kulübümüzün ilk amacı olan ayrım yapmaksızın her tarz motosikleti bünyemizde barındıran bir kulüp kurmuş olmanın sevincini yaşıyoruz, kulübümüzün kapısı her tarz motosiklet kullanıcısına açıktır.
Yine gördüğümüz büyük eksikliklerden birisi motosiklet koruma ekipmanlarımız pahalı olduğundan dolayı birçok kardeşimiz maalesef kask bile almak istemiyor ve en ufak kazalarda bile kafasına aldığı darbe ile aramızdan ayrılıyorlar. Bu konuda yürüttüğümüz proje Ekipman tedarik eden bir mağaza ile Sponsor anlaşması yaparak bütün ekipmanlarımızı indirimle alabileceğimiz konusunda yolumuz açılmış durumda, kulübümüz bünyesindeki motosiklet kullanan arkadaşlarımız tüm ekipmanlarını indirimle daha uygun fiyatlarla alabiliyorlar.
Motosiklet kullanıcılarının yaşadığı en büyük problemlerden birisi olan bakım ve onarım ihtiyaçları için anlaşmış olduğumuz motosiklet servisi ile en uygun maliyette ve en güzel işçilikle motosiklet kullanan arkadaşlarımız bu problemlerini kısa sürede çözüme ulaştırabiliyor.
Yine gördüğümüz büyük eksikliklerden birisi motosiklet sürücü belgelerinin pahalılığından dolayı birçok kardeşimiz sürücü belgesi olmamasından ve eğitimsizliğinden dolayı hem kendi hayatını hem de trafikteki diğer vatandaşlarımızın canını bilinçsizce tehlikeye atmaktadırlar. Bu konuda yürüttüğümüz çalışma sonucunda, bu projeye çok olumlu bakan şehrimizde bulunan sürücü kurslarımızdan birisi ile yaptığımız sponsor anlaşması ile kulübümüz bünyesindeki dostlarımız sürücü belgelerini çok uygun fiyatta elde edebilecekler. Bu sayede hem bilinçli sürücü çoğalacak hem de trafikteki sorunların daha bilinçli kullanıcılar sayesinde çözüleceğinin yolunu açmış bulunmaktayız.
Ayrıca her motosiklet kullanıcısının faydasına olacak olan görsel içerikli eğitimler verebileceğimiz, organizasyonlar düzenleyeceğimiz, buluşma noktası olarak kullanabileceğimiz ve oturup muhabbetimizi yapabileceğimiz Sponsor Kafe ile de anlaşarak bu tür faaliyetleri gerçekleştirebileceğiz.
Umarım kısa zaman içinde tüm gelişmeleri tamamlayarak ülkemizin de yerli sermayesine katkı sağlayacak olan “Yerli Ekipman” firmaları ile görüşmeler sağlayarak yerli sermayeye destek olma projemiz ile Yabancı sermaye ile gelen ürünler yerine dostlarımızı yerli ekipman tedarik eden firmalarımıza yönlendirerek yerli ekipmana olan rağbeti artırarak Ekipman tedarikçi firmalarımızı da yerli üreticilerimize yönlendirerek tamamen yerli sermayeye katkı sağlayacak bu projeyi de hayata geçirmeyi planlıyoruz.
En büyük amaçlarımızdan biri ise motosiklet kullanıcılarımızdan sosyal hayata karşı yaptığı sorumsuz davranışlardan olan trafiği tehlikeye atacak şekilde motosiklet kullanmak, motosikletinde çevreyi rahatsız edecek şekilde yapılandırılmış egzoz bulundurmak, plakası takılı olmadan trafiğe çıkmak gibi eylemlerden uzaklaştıracak önlemler almış bulunmaktayız. Motosikletli dostlarımızın sosyal hayata karşı yapacakları bu tür olumlu gelişmeler ile şuanda motosikletlilere karşı trafikte kaybedilen saygılarını tekrar kazanmayı amaçlamaktayız.
Projelerimiz dışında şehrimizde büyük eksiklik olan motosiklet kullanıcılarının trafiğe kapalı eğitim alanları bulunmamaktadır.Kahramanmaraş'ta ki motosiklet kullanıcıları olarak ve Kahramanmaraş Motosiklet Kulübü olarak  "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizden" eğitim parkuru ve ileri ki zamanlarda yapacağımız projeler için destek talep ediyoruz”.
# bu kulüp Şehre olumlu katkılar sağlayacak# kahramanmaraş motosiklet kulübü
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Depremde Yıkılan Dostlar Camii, Yeniden Ayağa Kalkıyor
Depremde Yıkılan Dostlar Camii, Yeniden Ayağa Kalkıyor
Büyükşehir’in Sosyal Girişimcilik Merkezi, KOSGEB Heyetini Ağırladı; Ortak Projeler Görüşüldü
Büyükşehir’in Sosyal Girişimcilik Merkezi, KOSGEB Heyetini Ağırladı; Ortak Projeler Görüşüldü
Başkan Görgel, TBB Başkanlığına Aday Gösterildi 
Başkan Görgel, TBB Başkanlığına Aday Gösterildi 
KSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ejder Berk Atandı
KSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ejder Berk Atandı
Son Haberler
 Otomobil takla attı: 2 yaralı
Otomobil takla attı: 2 yaralı
Tur Mardin'e kaldı..
Tur Mardin'e kaldı..
Depremde Yıkılan Dostlar Camii, Yeniden Ayağa Kalkıyor
Depremde Yıkılan Dostlar Camii, Yeniden Ayağa Kalkıyor
Büyükşehir’in Sosyal Girişimcilik Merkezi, KOSGEB Heyetini Ağırladı; Ortak Projeler Görüşüldü
Büyükşehir’in Sosyal Girişimcilik Merkezi, KOSGEB Heyetini Ağırladı;...
Başkan Görgel, TBB Başkanlığına Aday Gösterildi 
Başkan Görgel, TBB Başkanlığına Aday Gösterildi 
Ortaokul Öğrencileri, İki Birincilik Ve Bir İkincilik İle Döndü
Ortaokul Öğrencileri, İki Birincilik Ve Bir İkincilik İle Döndü

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri