• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YEREL
  3. Başkan Mahçiçek, "Sevilay kızımız, hem ülkemiz hem de Kahramanmaraş'ımız için önemli bir değer"
YEREL
Yayınlanma: 26 Temmuz 2022 - 13:03

Başkan Mahçiçek, "Sevilay kızımız, hem ülkemiz hem de Kahramanmaraş'ımız için önemli bir değer"

Başarılarıyla hem Kahramanmaraş’ı hem de ülkemizi temsil eden sporcuları ödüllendirmeye devam eden Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, bu kez ise Paralimpik tarihimizin yüzmedeki ilk madalyasını ülkemize kazandıran hemşehrimiz Paralimpik Milli Yüzücü Sevilay Öztürk ile bir araya geldi. Sevilay’a üç adet tam altın hediye eden Başkan Mahçiçek, “Sevilay kızımız, hem ülkemiz hem de Kahramanmaraş’ımız için önemli bir değer” dedi.

YEREL
26 Temmuz 2022 - 13:03
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Mahçiçek, “Sevilay kızımız, hem ülkemiz hem de Kahramanmaraş’ımız için önemli bir değer”
İlçesine kazandırdığı tesislerle gençlerin en iyi ortamlarda spor yapmasını sağlayan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, bununla da kalmayıp hem Kahramanmaraş’ı hem de Türkiye’yi uluslararası organizasyonlarda temsil ederek derece alan sporcuları ödüllendirmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta Avrupa ve Dünya Şampiyonu milli paralimpik yüzücü hemşehrimiz Beytullah Eroğlu ile bir araya gelen Başkan Mahçiçek, bu kez ise paralimpik tarihinde yüzmedeki uluslararası anlamda ilk madalyayı ülkemize getiren, son olarak ise Portekiz’deki Dünya Para Yüzme Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan hemşehrimiz Paralimpik Milli Yüzücü Sevilay Öztürk’ü makamında ağırladı.
Makam ziyaretinde eğitim hayatı ve çalışmalar hakkındaki sohbetin ardından Toplantı Odası’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen başkan mahçiçek ve Sevilay Öztürk, açıklamalarda bulundu.
Onikişubat Belediyesi Meclis üyeleri ile ortak karar aldıklarını ve bu kapsamda Kahramanmaraş ve Türkiye’nin adını duyuran sporculara moral verme amacıyla çeşitli hediyeler takdim etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Mahçiçek, Beytullah Eroğlu’nun ardından Sevilay ile bir araya geldiklerini söyledi.

“Sevilay’ı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum”
Sevilay’ın hem Kahramanmaraş’ın hem de Türkiye’nin önemli bir değeri olduğunu dile getiren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, onikişubat belediyesi olarak Sevilay’ın her zaman destekçisi olacaklarını belirterek, “Hem Kahramanmaraş’ımızın hem de ülkemizin uluslararası alanda başarıyla temsil etmiş bir değeriyle beraberiz. Sevilay kızımız ülkemizi çok sayıda uluslararası müsabakalarda yarışarak, önemli başarılar elde etmiş, İstiklal Marşı’mızı söyletmiş, bayrağımızı göndere çektirmiş çok değerli bir sporcumuz. 2013 yılında Ulusal Para Yüzme Şampiyonası’nda üç altın, iki de gümüş madalya kazanmış. Yine İtalya’nın Ligurya kentinde düzenlenen 2017 Avrupa Para Gençlik Oyunları’nda 50 metre sırtüstü S5 etkinliğinde altın madalya kazanmış. 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda da üçüncü olarak bronz madalya kazanarak ülkemizi gururlandırmış. Sevilay’ın başarıları maşallah saymakla bitmiyor.
Hanım kızımız hem ülkemiz hem de Kahramanmaraş’ımız için önemli bir değer. Engelleri yıkmış, engellerin nasıl yıkılacağını göstermiş ve özgüveniyle, cesaretiyle, yürekliliğiyle, temsil kabiliyetiyle ülkemizi temsil etmeye devam ediyor. Sevilay’ı tebrik ediyorum, başarılarının da devamını diliyorum.
Onikişubat Belediyesi olarak bu kabil değerlerimizin hep yanında olduk, yanında olmaya da devam edeceğiz. Onların bizden istekleri ve yapabileceğimiz çalışmalar varsa, o çalışmalarda da hep beraber yanlarında olacağız. Temenni ederim ki bu şampiyonlukları devam edecektir. Ben kendilerine başarılar diliyorum. Bu bağlamda başarılarından dolayı sembolik de olsa kendisine bir hediye takdim etmek istedik” ifadelerini kullandı.

“Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”
Paralimpik Milli Yüzücü Sevilay Öztürk ise Başkan Mahçiçek’e teşekkür ederek, yeni hedefinin 2024 Paris Paralimpik Olimpiyatlarında altın madalya olduğunu söyledi.
Öztürk, “Çalışmalarıma en iyi şekilde devam ediyorum. Hedefim 2024 Paris Paralimpik Olimpiyatlarında birinci olarak ülkemize dönmek. Bugün Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek ile bir araya geldim. Öncelikle benim ağırladığı için ve güzel sohbeti ile düşünceli hediyesi için teşekkür ediyorum. İnşallah çok daha fazla çalışıp, ülkeme nice şampiyonluklar getireceğim” şeklinde konuştu.
Başkan Mahçiçek, ziyaret sonrası Sevilay Öztürk’e 3 adet tam altın ile Onikişubat Belediyesi madalyası takdim etti.
# başkan mahçiçek# “sevilay kızımız# hem ülkemiz hem de kahramanmaraş’ımız için önemli bir değer”# onikişubat belediyesi
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Mahir Ünal'dan Hastanede Tedavi Gören Öğrencilere Ziyaret..
Mahir Ünal'dan Hastanede Tedavi Gören Öğrencilere Ziyaret..
Aşırı Yağış Alan Bölgelerde Yoğun Mesai
Aşırı Yağış Alan Bölgelerde Yoğun Mesai
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç takla attı: 1 yaralı
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç takla attı: 1 yaralı
Aktif Yaşam Merkezi Yaşlıların Hayatına Değer Katmayı Sürdürüyor 
Aktif Yaşam Merkezi Yaşlıların Hayatına Değer Katmayı Sürdürüyor 
Son Haberler
Mahir Ünal'dan Hastanede Tedavi Gören Öğrencilere Ziyaret..
Mahir Ünal'dan Hastanede Tedavi Gören Öğrencilere Ziyaret..
Aşırı Yağış Alan Bölgelerde Yoğun Mesai
Aşırı Yağış Alan Bölgelerde Yoğun Mesai
Kahramanmaraşspor tarihinde ilk kez amatöre düştü
Kahramanmaraşspor tarihinde ilk kez amatöre düştü
Kahramanmaraş’ta ev yangını 6’sı çocuk 8 kişi dumandan zehirlendi 
Kahramanmaraş’ta ev yangını 6’sı çocuk 8 kişi dumandan zehirlendi ...
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç takla attı: 1 yaralı
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç takla attı: 1 yaralı
Kahramanmaraş Valiliği, “Deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmamıştır”
Kahramanmaraş Valiliği, “Deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmamıştır”

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri