• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YEREL
  3. Başkan Mahçiçek: "Çocuklarımız Ülkemizi Bizden Çok Daha İyi Yöneteceklerdir"
YEREL
Yayınlanma: 23 Nisan 2022 - 09:42

Başkan Mahçiçek: "Çocuklarımız Ülkemizi Bizden Çok Daha İyi Yöneteceklerdir"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz bütün hizmetlerimizde çocuklarımızı ön planda tutuyor, bütün projelerimizde merkeze alarak onlar için güzel bir gelecek hazırlıyoruz.

YEREL
23 Nisan 2022 - 09:42
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Mahçiçek: “Çocuklarımız Ülkemizi Bizden Çok Daha İyi Yöneteceklerdir”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Onikişubat Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz bütün hizmetlerimizde çocuklarımızı ön planda tutuyor, bütün projelerimizde merkeze alarak onlar için güzel bir gelecek hazırlıyoruz. 23 Nisan vesilesiyle Onikişubat ve Kahramanmaraşlı çocuklarımıza bir müjde vermek isterim ki, TRT ile görüşmeler gerçekleştirerek, Uluslararası Çocuk Şenlikleri’ni 2023 yılında Kahramanmaraş’ımızda düzenlemek istiyoruz” dedi.

  

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yayımladığı kutlama mesajında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102’inci yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ederek, Gazi Mustafa Kemal’in dünya çocuklarına armağan ettiği bu müstesna günün, ülke, millet ve çocuklar için hayırlara vesile olmasını diledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, Türk milletinin çocuklara verdiği önemin ve değerin en güzel tezahürlerinden birisi olduğunu vurgulayan Başkan Mahçiçek, mesajında şu ifadeleri kullandı;

 

“TBMM, istikbal mücadelemizin ve bağımsızlığımızın öncülüğünü yapmıştır”

“Sözlerime, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102. yılını, Türkiye’nin ve dünyanın tüm çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularımla tebrik ederek başlamak istiyorum. ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ düsturuyla Türk milletinin bağımsızlığını ve milli iradenin hâkimiyetini dünyaya ilan ederek açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, istikbal mücadelemizin ve bağımsızlığımızın öncülüğünü yapmıştır. Bu vesileyle, kuruluşundan bu yana, Türkiye Büyük Milleti Meclisi çatısı altında ülkemize hizmet etmiş olan tüm milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyorum.

 

“Bütün hizmetlerimizde çocuklarımızı ön planda tutuyoruz”

23 Nisan’ın, TBMM’nin açılış yıl dönümü olmasının yanı sıra Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak Türkiye ve dünya çocuklarına armağan edilmesi oldukça anlamlıdır. Tüm dünya çocuklarıyla el ele kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletimizin çocuklara verdiği değerin en güzel tezahürüdür. Bizler, her zaman çocuklarımızı dünyadaki en kıymetli varlık olarak görüyor, onları el üstünde tutuyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha büyük, daha güçlü, daha zengin, daha istikrarlı bir Türkiye’de, Kahramanmaraş’ta ve Onikişubat’ta yaşamaları için kıymetli anne ve babaları ile halkımızdan aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En büyük arzumuz, çocuklarımıza ve gençlerimize çok daha parlak yarınlar hazırlayabilmektir. Onikişubat Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz bütün hizmetlerimizde çocuklarımızı ön planda tutuyor, bütün projelerimizde merkeze alıyoruz. 23 Nisan vesilesiyle Onikişubat ve Kahramanmaraşlı çocuklarımıza bir müjde vermek isterim ki, memleketimize kazandırdığımız EXPO 2023’ü önümüzdeki yıl 23 Nisan’da tüm dünyanın hizmetine açacağız. EXPO 2023 Rekreasyon alanımızın çocuklarımızın doğa temelli gelişimi için önemli bir merkez olacağına inanıyor, burada çocuklarımıza yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyeceğimizi ifade ediyorum. Ayrıca EXPO’muzun açılışını gerçekleştireceğimiz 23 Nisan 2023 tarihinde, ülkemizin önemli kurumlarından biri olan TRT ile görüşmeler gerçekleştirerek, Uluslararası Çocuk Şenlikleri’ni 2023 yılında Kahramanmaraş’ımızda düzenlemek istiyoruz.

 

“Çocuklarımız ülkemizi bizden çok daha iyi yöneteceklerdir”

Savaşların, çatışmaların, salgınların, açlık ve kıtlıkların gönüllerimizi kararttığı bu dönemde dünyayı güzelleştiren yegâne şey, çocuklarımızın tebessümüdür. Bu anlamda bütün çocuklarımız bizim geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umududur. Zamanın şartlarını göz önüne aldığımızda bizlerden çok daha iyi imkanlara sahip olan çocuklarımız, İnşallah alanlarının en iyisi olarak birer sanatçı, politikacı, bilim insanı, öğretmen, mühendis, hukukçu, iş insanı veya başka konumlarda olacaklar, bu güzel ülkemizi bizden çok daha iyi yöneteceklerdir. Dolayısıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin ülkemizin en kıymetli hazineleri olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Şanlı tarihimizden aldığımız gücü ve evlatlarımızın enerjisini bugünün dinamizmiyle birleştirerek, Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde 2023 ve gelecek hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bir kere daha 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tebrik ediyor, 23 Nisan’ı armağan eden Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını bir kez daha şükranla yâd ediyorum. Tüm çocuklarımıza nice güzel bayramlar diliyorum.”

 

# başkan mahçiçek: “Çocuklarımız Ülkemizi bizden Çok daha İyi yöneteceklerdir”# onikişubat belediye başkanı
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Minikleri dolu dolu bir yaz bekliyor
Minikleri dolu dolu bir yaz bekliyor
Kahramanmaraş’ta mağarada mahsur kalan 14 yaşındaki çocuk kurtarıldı
Kahramanmaraş’ta mağarada mahsur kalan 14 yaşındaki çocuk kurtarıldı
Kene ve Zararlılara Karşı Yeşil Alanlarda Nöbetteyiz
Kene ve Zararlılara Karşı Yeşil Alanlarda Nöbetteyiz
Büyükşehir, Göksun Kırsalında Ulaşım Konforunu Yükseltiyor
Büyükşehir, Göksun Kırsalında Ulaşım Konforunu Yükseltiyor
Son Haberler
Başkan Akpınar’ın 98. Mahalle Buluşması Şeyh Şamil’de yapıldı..
Başkan Akpınar’ın 98. Mahalle Buluşması Şeyh Şamil’de yapıldı..
Öğr. Gör. Harun Jira’nın Görev Aldığı U16 Çim Hokeyi Milli Takımı Avrupa Şampiyonu Oldu!..
Öğr. Gör. Harun Jira’nın Görev Aldığı U16 Çim Hokeyi Milli...
Engelli ve Engelli Refakatçi Serbest Kartlarında Vize Yenileme Dönemi Başladı..
Engelli ve Engelli Refakatçi Serbest Kartlarında Vize Yenileme Dönemi...
Minikleri dolu dolu bir yaz bekliyor
Minikleri dolu dolu bir yaz bekliyor
Kahramanmaraş’ta mağarada mahsur kalan 14 yaşındaki çocuk kurtarıldı
Kahramanmaraş’ta mağarada mahsur kalan 14 yaşındaki çocuk kurtarıldı...
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı: “TBMM’nin Açılmasıyla Bağımsızlığa Giden Yolumuz Aydınlandı”
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı: “TBMM’nin Açılmasıyla Bağımsızlığa Giden Yolumuz Aydınlandı”

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri