• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Başkan Mahçiçek bu projeyle Kahramanmaraş tarihine geçti..
GÜNCEL
Yayınlanma: 01 Mayıs 2022 - 03:51

Başkan Mahçiçek bu projeyle Kahramanmaraş tarihine geçti..

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 54. Hükümet Milli Eğitim Bakanı ve 20-21-23 ve 24’üncü dönem Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam’ı EXPO 2023 Rekreasyon Alanı’nda ağırladı. Sağlam, “Hanefi Başkanım öyle görüyorum ki bu projeyle Kahramanmaraş tarihine geçti. Şehrimiz için büyük bir piyango, efsane olmuş. Bitmemiş bu haliyle bile beni çok heyecanlandırdı” dedi.

GÜNCEL
01 Mayıs 2022 - 03:51
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Mahçiçek bu projeyle Kahramanmaraş tarihine geçti..

Olimpiyatlardan sonra gelen uluslararası bir fuar olan EXPO’yu 2023 yılı için kente kazandıran Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, proje alanındaki hummalı çalışmaları da yerinde inceliyor. Duyurulduğu ilk günden bu yana kent halkı başta olmak üzere çevre şehirlerin de dikkatini çeken Başkanı Hanefi Mahçiçek’in dev projesi, birbirinden önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor.

54. Hükümet Milli Eğitim Bakanı, 20-21-23 ve 24’üncü dönem Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam’ı EXPO 2023 Rekreasyon Alanı’nda misafir eden Başkan Mahçiçek, Sağlam’a rüya projeyi en ince ayrıntılarına kadar anlattı. İlk olarak misafirine alanı gezdiren Başkan Mahçiçek, sonrasında ise EXPO proje sunumunu izletti. Başkan Mahçiçek ve Sağlam, sonrasında ise Kahramanmaraş’a 4 milyon metrekarelik deniz getirecek olan Su Tutucu Sedde Aksı Projesi’ni gezdi.

 “Şehri küresel marka haline getirecek projeler yapalım”

Sağlam’a proje hakkında bilgilen veren Başkan Mahçiçek, “Bu projede önemli olan sürdürülebilirliği sağlamak. Biz burada sürdürülebilirliği sağlamak için hedeflerimiz ölçüsünden katkı sağlayacak yeni projelerle alanımızı güçlendirdik. 6,5 aylık ilk açılış döneminde yerli ve yabancı en az 2 milyon insanın buraya gelmesini öngörüyoruz.

Sonraki yıllar için de alanımızdaki diğer projelerin katkısıyla her yıl için en az 1 milyon insan burayı görmek için gelecek. Su Tutucu Sedde Aksı Projemiz ile de EXPO’muzun kuzey kısmında 4 milyon metrekarelik bir deniz oluşturacağız. 150 bin nüfuslu yeni bir yerleşim alanı oluşturacağız. Dedik ki artık Kahramanmaraş’ta kaldırım belediyeciliği yok.

Fark yaratacak, şehri küresel marka haline getirecek projeler yapalım. Kahramanmaraş’ı değiştirip, dönüştüreceğiz” dedi.

 “Başkan Mahçiçek bu projeyle Kahramanmaraş tarihine geçti”

Proje alanını gezdikten sonra sunum üzerinden de çalışmaları gören Sağlam, projeye hayranlığını gizleyemedi. Sağlam, “Yıllardır buradan gelip geçiyoruz ama bu kadar geniş bir alanın olduğundan haberimiz bile yok. İnanılmaz büyüklükte, ben ilk gördüğümde hayran kaldım. Yeni bir şehir kurulmuş. Hanefi Başkanım öyle görüyorum ki bu projeyle Kahramanmaraş tarihine geçti. Şehrimiz için büyük bir piyango, efsane olmuş. Bitmemiş bu haliyle bile beni çok heyecanlandırdı. Devasa bir alanda inanılmaz güzel projeler var” ifadelerini kullandı.

 Ziyaret sonunda Başkan Mahçiçek, günün anısına EXPO 2023 için özel hazırlanan mozaik tabloyu hediye etti. 

# 54. hükümet milli eğitim bakanı prof. dr. mehmet sağlam..# başkan hanefi mahçiçek# expo2023
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Başkan Toptaş’ın Güvenli Park Projesi okullara da taşınmalı..
Başkan Toptaş’ın Güvenli Park Projesi okullara da taşınmalı..
Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Turan Akpınar atandı..
Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Turan Akpınar atandı..
Mahir Ünal;
Mahir Ünal; "Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet Diliyorum"..
Büyükşehir İtfaiyesi, Mart Ayında 667 Olaya Müdahale Etti..
Büyükşehir İtfaiyesi, Mart Ayında 667 Olaya Müdahale Etti..
Son Haberler
Dulkadiroğlu Belediyesi’nde anlamlı bir devir teslim töreni gerçekleştirildi
Dulkadiroğlu Belediyesi’nde anlamlı bir devir teslim töreni gerçekleştirildi...
Kahramanmaraş Kalesi’nde Restorasyon Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor
Kahramanmaraş Kalesi’nde Restorasyon Çalışmaları Tüm Hızıyla...
Başkan Görgel: “Altyapıyı Güçlü Şekilde İnşa Etmek Önceliğimiz”
Başkan Görgel: “Altyapıyı Güçlü Şekilde İnşa Etmek Önceliğimiz”...
Başkan Görgel, Koltuğu Erva Zehra Boyraz'a Devretti
Başkan Görgel, Koltuğu Erva Zehra Boyraz'a Devretti
Büyükşehir’den Üreticiye 650 Bin Hibe Biber Fidesi
Büyükşehir’den Üreticiye 650 Bin Hibe Biber Fidesi
Sürücü adayının kullandığı otomobile arkadan çarptı
Sürücü adayının kullandığı otomobile arkadan çarptı

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri