• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YEREL
  3. Başkan Güngör; "Özel Kardeşlerimizin Yanındayız"
YEREL
Yayınlanma: 02 Aralık 2022 - 21:32

Başkan Güngör; "Özel Kardeşlerimizin Yanındayız"

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen ‘Engelsiz Sivil Toplum Buluşması’na katılan Başkan Güngör, “Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olarak hayata geçirdiğimiz yatırımlarda ve hizmetlerde özel gereksinimli kardeşlerimizin durumlarına uygun iyileştirmeler yapıyoruz. Özel kardeşlerimize yönelik medikal malzeme desteğimiz, danışmanlık ve evde bakım hizmetimiz, farkındalık programlarımız ve meslek edindirme kurslarımız artarak devam ediyor” dedi.

YEREL
02 Aralık 2022 - 21:32
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Güngör; “Özel Kardeşlerimizin Yanındayız”
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 3 aralık dünya engelliler günü dolayısıyla düzenlenen ‘Engelsiz Sivil Toplum Buluşması’ programına katıldı. Etkinlikte Vali Ömer Faruk Coşkun, kaymakamlar, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, kurum müdürleri, STK Temsilcileri, sporcular ve özel gereksinimli vatandaşlar da yer aldı.
Engelsiz Sivil Toplum Buluşması’nda konuşan Kahramanmaraşlı milli yüzücü Sevilay Öztürk, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Vali Ömer Faruk Coşkun’a teşekkür ederek hedefinin 2024 Paris Paralimpik Oyunları’nda çok sayıda madalya kazanmak olduğunu ifade etti.

“Çok Ciddi Çalışmalar Hayata Geçirildi”
3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen ‘Engelsiz Sivil Toplum Buluşması’ programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü çok anlamlı bir gün. Bu önemli gün münasebetiyle farkındalık oluşturmaya gayret ediyoruz. Hamdolsun Türkiye’miz her alanda olduğu gibi engelsiz yaşamda da çok önemli mesafeler kat etmiştir. İstihdam, altyapı, toplu ulaşım ve sosyal yaşam gibi birçok alanda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız öncülüğünde tüm bakanlıklarımız, kurum ve kuruluşlarımız çok ciddi çalışmalar hayata geçirdi. Bu noktada belediyelerimiz de aynı şekilde hükümetimizin ortaya koyduğu kriterler çerçevesinde dünya standartlarında çalışmalar yapıyor. Bu alanda çalışma gerçekleştiren tüm kurum ve kuruluşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Özel Kardeşlerimizin Yanındayız”
Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman özel gereksinimli bireylerin yanında olduğunu belirten Güngör, “Engelsiz yaşamla ilgili ülkemizin çok iyi bir aşamaya geldiğine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bugün yaklaşık 10 Milyon civarında engelli potansiyelimizin olduğunu ve her birimizin birer engelli adayı olduğunu da unutmamamız gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olarak hayata geçirdiğimiz yatırımlarda ve hizmetlerde özel gereksinimli kardeşlerimizin durumlarına uygun iyileştirmeler yapıyoruz. Toplu ulaşımda önemli bir mesafe kat ettik. Yine 3 adet aracımız engelli kardeşlerimize ulaşım hizmeti veriyor. Özel gereksinimli kardeşlerimize yönelik medikal malzeme desteğimiz, danışmanlık ve evde bakım hizmetimiz, farkındalık programlarımız ve meslek edindirme kurslarımız artarak devam ediyor. Özel kardeşlerimizin ve ailelerinin yanında yer almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Gönüllülük Esasına Dayanıyor”
Başkan Güngör konuşmasını, “Sivil toplum üyesi olmak ve bu alanda gayret etmenin de çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu fahri ve gönüllülük esasına dayanan bir iştir. Bir kişinin herhangi bir Sivil Toplum Kuruluşu’nda toplumun yararına bir katkı sağlamasının da çok değerli olduğunu biliyor ve takdir ediyoruz” cümleleriyle noktaladı. Program, Erişilebilirlik Sertifikası takdimi ve çekilen hatıra fotoğraflarıyla noktalandı.
# başkan güngör; “Özel kardeşlerimizin yanındayız”# 3 aralık dünya engelliler günü
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Mahir Ünal'dan Hastanede Tedavi Gören Öğrencilere Ziyaret..
Mahir Ünal'dan Hastanede Tedavi Gören Öğrencilere Ziyaret..
Aşırı Yağış Alan Bölgelerde Yoğun Mesai
Aşırı Yağış Alan Bölgelerde Yoğun Mesai
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç takla attı: 1 yaralı
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç takla attı: 1 yaralı
Aktif Yaşam Merkezi Yaşlıların Hayatına Değer Katmayı Sürdürüyor 
Aktif Yaşam Merkezi Yaşlıların Hayatına Değer Katmayı Sürdürüyor 
Son Haberler
Mahir Ünal'dan Hastanede Tedavi Gören Öğrencilere Ziyaret..
Mahir Ünal'dan Hastanede Tedavi Gören Öğrencilere Ziyaret..
Aşırı Yağış Alan Bölgelerde Yoğun Mesai
Aşırı Yağış Alan Bölgelerde Yoğun Mesai
Kahramanmaraşspor tarihinde ilk kez amatöre düştü
Kahramanmaraşspor tarihinde ilk kez amatöre düştü
Kahramanmaraş’ta ev yangını 6’sı çocuk 8 kişi dumandan zehirlendi 
Kahramanmaraş’ta ev yangını 6’sı çocuk 8 kişi dumandan zehirlendi ...
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç takla attı: 1 yaralı
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç takla attı: 1 yaralı
Büyükşehir’den Miniklere ‘Sihirli Şapka’ Gösterisi
Büyükşehir’den Miniklere ‘Sihirli Şapka’ Gösterisi

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri