• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Başkan Güngör, Ali Kayası'nda Önceki Dönem Belde Belediye Başkanlarıyla Buluştu
SİYASET
Yayınlanma: 15 Şubat 2024 - 20:47

Başkan Güngör, Ali Kayası'nda Önceki Dönem Belde Belediye Başkanlarıyla Buluştu

Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri’nde önceki dönem belde belediye başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Güngör, “2023 yılının sonuna doğru Ali Kayası Cam Teras’ı tamamlayarak hizmete açtık. Buraya restoran, ahşap yürüyüş alanları, cam teras ve otopark kazandırdık. Ayrıca buraya ulaşım için standardı oldukça yüksek 20 kilometrelik bağlantı yolu oluşturduk” dedi.

SİYASET
15 Şubat 2024 - 20:47
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Güngör, Ali Kayası’nda Önceki Dönem Belde Belediye Başkanlarıyla Buluştu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, açıldığı günden itibaren büyük ilgi gören Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri’nde önceki dönem belde belediye başkanları ile bir araya geldi.
Katılımcılarla birlikte şehrin yeni gözde turizm mekânı Ali Kayası Cam Teras’ta incelemelerde bulunan Başkan Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ın turizm potansiyelini artırmak için hayata geçirilen projelere ilişkin de bilgiler aktardı.
 
Şehrimizin Turizm Potansiyelini Artırıyoruz
Programda yaptığı konuşmada, şehrin doğal güzelliklerinden Ali Kayası’nda hayata geçirilen cam teras projesinden bahseden Başkan Hayrettin Güngör, “Göreve geldiğimizde şehrimizin turizm potansiyelini artırmak için projelerimizi peyderpey hayata geçirmeye başladık. Güçlü hikâyesi ve tarihiyle şehrimizin en önemli doğal güzelliklerinden Ali Kayası’nı da turizme kazandırmamız gerektiğini kararlaştırdık ve projemizi hazırladık. İhalemizi yaptık ve cam terasın inşasına başladık. 2023 yılının Nisan ayında bu projemizi tamamlamayı hedefliyorduk ancak 6 Şubat depremleri dolayısıyla bu mümkün olmadı. 2023 yılının sonuna doğru burada çalışmalarımızı tamamlayarak Ali Kayası Cam Teras’ı hizmete açtık. Buraya restoran, ahşap yürüyüş alanları, cam teras ve otopark kazandırdık. Ayrıca buraya ulaşım için standardı oldukça yüksek 20 kilometrelik bağlantı yolu oluşturduk” dedi.
 
Tarihi Mekânlarımızı Turizme Kazandırıyoruz
Başkan Hayrettin Güngör konuşmasının devamında, “Kahramanmaraş’ımız; tarihi ve doğal miras olarak çok büyük zenginliklere sahip. Bizler de bu alanlarda hayata geçirdiğimiz projelerle şehrimizin katma değerini ve turizm potansiyelini artırma gayreti içerisinde olduk. Daha önce Seyir Terası olarak bilinen mekânı Büyükşehir Belediyesi olarak devraldık ve baştan uca yeniledik. Burada bir de isim değişikliğine giderek mekânın ismini Şairler Tepesi olarak belirledik. Şu an şehrimizin en cazip mekânlarından biri. Çamlıca Restoran ve Sosyal Tesis’te çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Çamların arasında çok nezih bir alan oluyor. Bu projemizin de açılışını önümüzdeki ay yapmayı planlıyoruz. Depremde hasar gören Tarihi Kale’mizin restorasyonu için projemizi hazırlayıp ihalemizi yaptık. 6 Şubat depremleri öncesinde başladığımız tarihi konaklarımızın restorasyonu da devam ediyor. Tarihi yapılarımızı restore ederek turizme kazandırmayı ve Kahramanmaraş’ımızın ziyaretçi potansiyelini artırmayı hedefliyoruz” cümlelerini kaydetti.
# Başkan Güngör# Ali Kayası’nda Önceki Dönem Belde Belediye Başkanlarıyla Buluştu# Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri’nde
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları’ndan İstifa İddialarına İlişkin Açıklama..
AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları’ndan İstifa İddialarına İlişkin Açıklama..
 İç İşleri Bakanı Çiftçi;
İç İşleri Bakanı Çiftçi; "Kahramanmaraş asrın dayanışmasının sembol şehridir"...
CHP'liler bir çeşme de olsa yapsalardı, o da kabulümüzdü!..
CHP'liler bir çeşme de olsa yapsalardı, o da kabulümüzdü!..
Karatutlu, “Devir, milletin liderinin, Cumhurbaşkanımızın yanında durma devridir”..
Karatutlu, “Devir, milletin liderinin, Cumhurbaşkanımızın yanında durma devridir”..
Son Haberler
Başkan Görgel: “Andırın’ımıza 1 Milyar TL’yi Aşan Yatırım Yaptık”..
Başkan Görgel: “Andırın’ımıza 1 Milyar TL’yi Aşan Yatırım...
Başkan Görgel, Miniklerin Tekne Orucu Heyecanına Ortak Oldu..
Başkan Görgel, Miniklerin Tekne Orucu Heyecanına Ortak Oldu..
Büyükşehir’in Gönül Sofrası 4 Mart’ta Andırın’da Kurulacak..
Büyükşehir’in Gönül Sofrası 4 Mart’ta Andırın’da Kurulacak..
Büyükşehir’den 23 Ayda Andırın’a 1 Milyarlık Yatırım..
Büyükşehir’den 23 Ayda Andırın’a 1 Milyarlık Yatırım..
Birlik ve Beraberliğin Yeni Durağı Göksun Olacak..
Birlik ve Beraberliğin Yeni Durağı Göksun Olacak..
Başkan Adayı Akpınar: "Orta hasarlılar bir an önce güçlendirilmeli"
Başkan Adayı Akpınar: "Orta hasarlılar bir an önce güçlendirilmeli"

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri

Tasarim46.com