• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YEREL
  3. BAŞKAN BOZDAĞ DÖNEMİNDE PAZARCIK ŞAHLANDI
YEREL
Yayınlanma: 19 Eylül 2018 - 12:02

BAŞKAN BOZDAĞ DÖNEMİNDE PAZARCIK ŞAHLANDI

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Pazarcık yüzyılın hizmetleriyle buluştu.

YEREL
19 Eylül 2018 - 12:02
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BAŞKAN BOZDAĞ DÖNEMİNDE PAZARCIK ŞAHLANDI

Yaklaşık 600 Milyon TL’lik yatırımlarla Kahramanmaraş’ta adından sıkça söz ettirmeyi başaran Başkan Bozdağ, 4 yıllık hizmet süresince ilçeye kazandırdıkları ve yapımı devam eden projelerini tek tek sıraladı.

Kırsal mahalleler olmak üzere ilçenin dört bir yanına hizmet götüren Başkan Bozdağ hizmet bilinciyle her fırsatta vatandaşların sorun ve taleplerini dinliyor. Kreş-Gündüz bakım evi hizmeti ve kapalı pazar yeri projesi gibi önemli hizmetin yanı sıra bisiklet ve yürüyüş yolu çalışması, yaşlılara evde bakım projesi, taziye evleri, mahallelere sentetik çim yüzeyli halı saha, sosyal tesisler, kilit parke taşı çalışmaları, park-mesiren alanları, mabet yerleri, sıcak asfalt çalışmaları, merdiven çalışmaları, duvar çalışmaları, üst geçitler, belediye yemekhanesi-garaj kademesi, sosyal etkinlikler, kır düğün salonu, gençlere yönelik faaliyetler, otopark çalışması, belediye hizmet binasında yenilikler, ramazan ayı boyunca vatandaşlarla iftar, eğitime yapılan hizmetler, yukarı pazarcık polis lojmanı yerine düğün salonu-park gibi birbirinden önemli projeleri vatandaşlara kazandıran Pazarcık Belediye Başkanı yakup hamdi bozdağ ilçede vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.

Belediye projeleri dışından devlet yatırımlarını da yakından takip eden Başkan Bozdağ, ilçenin senelerce en büyük sorunlarından olan doğalgaz ve 70 yıllık içme suyu şebekesi yenileme çalışmaları ve ayrıca ilçede 125 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatı, yeni kaymakamlık binası inşaatı, 145 adet toki konutları,  merkezi yeni ulu camii ve çevre yolu gibi önemli hizmetleri de yakından takip ediyor.

Yaklaşık 600 Milyon TL’lik yatırımla ilçeye hizmet yağmuruna tutan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ yapılan projelerle ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti.

Başkan Bozdağ sözlerinde; “Hatırlanacağı üzere seçimi ilk kazandığımız dönemlerde Büyükşehir Yasasının tam oturmadığı için ilk 2 yılın biraz sıkıntılı geçeceğini ilk 2 yıldan sonra hizmetleri göreceli bir şekilde göreceğimizi belirtmiştim. Doğalgaz ve su şebekesi borularının değişme çalışmalarının ardından ana arterleri sıcak asfalt ile kaplayacağız. Bu yıl içerisinde Toki Konutlarımız tamamlanarak satışa çıkıyor, yaklaşık 2 yıl sonra 125 Yataklı Yeni Pazarcık Devlet Hastanemiz faaliyete geçiyor. 3 yıl içerisinde çevre yolumuz hizmete giriyor. Çevre Yolumuz Trafiğe açıldığı zaman ilçemizi kimse tanıyamayacaktır. Küçük sanayi ve organize sanayi projelerimizde adımlarımızı atıyoruz. Her şey çok daha güzel olacak. Yeni ve Modern Pazarcık Yolunda Durmak Yok Koşmak Var diyoruz. El Ele Gönül Gönül'e Yeni Bir Şehir İnşa ediyoruz.  Bütün bu hizmetlerin kilit noktası Pazarcık Belediyesi'nin İktidar Partisiyle yani Ak Parti'mizle buluşmasıdır. Bütün bu hizmetlerin ilçemize gelmesinde emeği geçen Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal'a, İçişleri Komisyonu Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç'e, milletvekillerimize, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç'a ve bütün bu hizmetlerimizde emekleri olan gerek yüklenici firma gerekse pazarcık belediyesi çalışanlarına gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

# pazarcık belediyesi# yakup hamdi bozdağ
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
HY Atelier İlk Kez Sahneye Çıktı
HY Atelier İlk Kez Sahneye Çıktı
İSKUR Tekstil'den Tarihi İşbirliği İmzası
İSKUR Tekstil'den Tarihi İşbirliği İmzası
Başkan Görgel: “Şehrimizin İhtiyaçlarına Çözüm Üretme Gayreti İçerisindeyiz”
Başkan Görgel: “Şehrimizin İhtiyaçlarına Çözüm Üretme Gayreti İçerisindeyiz”
Ekipler Saha İncelemesi Yaptı: Pazarcık’ta Dev Yol Yenileme Hamlesi
Ekipler Saha İncelemesi Yaptı: Pazarcık’ta Dev Yol Yenileme Hamlesi
Son Haberler
Kaçak Tütün ve Sigara Operasyonu: 7 Şüpheliye İşlem..
Kaçak Tütün ve Sigara Operasyonu: 7 Şüpheliye İşlem..
Onikişubat Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezi ile evlilikleri güçlendiriyor..
Onikişubat Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezi ile evlilikleri güçlendiriyor..
Dulkadiroğlu Belediyesi Haziran Meclis Toplantısını Yaptı..
Dulkadiroğlu Belediyesi Haziran Meclis Toplantısını Yaptı..
Kafkasya’nın Zengin Mirası Sahneye Taşındı..
Kafkasya’nın Zengin Mirası Sahneye Taşındı..
Öğretmenlerin Zeybek Gösterisi ayakta Alkışlandı..
Öğretmenlerin Zeybek Gösterisi ayakta Alkışlandı..
TEKSTİLİN KALBİ KAHRAMANMARAŞ’TA ATACAK
TEKSTİLİN KALBİ KAHRAMANMARAŞ’TA ATACAK

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri