• İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • ASAYİŞ
  • YEREL
  • GÜNCEL
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İŞ DÜNYASI
  3. 15 TEMMUZ İŞGAL GİRİŞİMİ MİLLETİN SİNESİNDE SÖNDÜRÜLMÜŞTÜR
İŞ DÜNYASI
Yayınlanma: 12 Temmuz 2017 - 18:02

15 TEMMUZ İŞGAL GİRİŞİMİ MİLLETİN SİNESİNDE SÖNDÜRÜLMÜŞTÜR

TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak, 15 Temmuz’un birinci yıldönümünde yazılı bir açıklama yaptı.

İŞ DÜNYASI
12 Temmuz 2017 - 18:02
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
15 TEMMUZ İŞGAL GİRİŞİMİ MİLLETİN SİNESİNDE SÖNDÜRÜLMÜŞTÜR
TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak,  15 Temmuz’un birinci yıldönümünde  yazılı bir açıklama yaptı.
 
Başkan Adnan Toprak yaptığı açıklamasında; “15 Temmuz 2016’da yakın tarihimizin en büyük ihaneti olan darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ, milli egemenlik ve bağımsızlığımızı doğrudan hedef almıştır. Milli birlik ve beraberliğimizi parçalamayı; istikbal ve istiklalimizin teminatı olan gönüllü teşekküllerimizi yıpratmayı arzulamıştır. Milletimizin birbirine güvenini sarsmak, sahih İslam anlayışını ve irfan geleneğimizi bozmak için uğraşmıştır.
 
Dünyanın en büyük 18. ekonomisine ve dinamik bir genç nüfusa sahip, stratejik ve jeopolitik konumu ile yükselen bir güç olan Türkiye’de kalkışılan bu darbe girişimi ülkemizin siyasi istikrarının yanı sıra kalkınma projelerimizi ve ekonomik potansiyelimizi de hedef almıştır.
 
Seçilmiş demokratik iradeye ve milletin egemenliğine yönelik bu darbe girişimi ekonomik ve politik anlamda büyük bir istikrarsızlığa veya krize yol açamadan engellenmiştir. Darbe girişiminin üzerinden geçen bir yılda bütün Türkiye’nin tek ses olarak hareket etmesi sayesinde piyasalarda istikrar sağlanmıştır. Toplumun bütün kesimleri tehdidin direkt vatanımıza, milletimize yönelik olduğunu anlamış ve birbirine hızla kenetlenmiştir.
 
Dünyadaki ve yakın coğrafyamızdaki siyasî, askerî, ekonomik gelişmeler; inançlar üzerinden oynanan oyunlar kaygı verici olmaya devam etmektedir. Ülkemize yönelik bölgesel ve küresel bütün tehditlerin bertaraf edilmesi; iktisadî, siyasî, kültürel her türlü boyunduruktan kurtulmamız; bölgemizde lider, dünyada söz sahibi olmamız ve tam bağımsız Yeni Türkiye için devletimizle, milletimizle; resmi kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla birliğimizi ve beraberliğimizi korumamız gerekmektedir.
 
Milletimiz 15 Temmuz Direnişini gerçekleştirmekle kalmamış, bütün bu tehlikeler ve gereklilikler karşısında güçlü bir Türkiye için anayasa değişikliğini yapmıştır. 2023, 2053, 2071 hedeflerine yürürken adımlarını sağlamlaştırmıştır.
 
İstikrarın, yatırımların ve ekonomik canlılığın devam etmesi, terörün sona erdirilmesi, içinde bulunduğumuz coğrafyada barış ve huzurun tesis edilmesi sosyal yaşantımız ve iş dünyası için hayatî derecede önem taşımaktadır.
 
“Dünya beşten büyüktür” sloganıyla adeta bütün mazlum milletlere özgüven aşılayan, bölgesinde ve yakın coğrafyasında söz sahibi olan ülkemiz, dünyada en büyük 18, Avrupa’da ise (Rusya dâhil) ilk 8 ekonomiden biridir. Bu büyümeyi hazmedemeyenlerin uzun yıllardan beri planladıkları ve geçen yıl tatbike çalıştıkları darbe kalkışması milletin güçlü iradesi karşısında yerle bir olunca bu sefer döviz kuru ve uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları eliyle ekonomik, sosyal… Vb. yolları deneyerek ülkemizi yıpratma girişiminde bulunmuşlardır, bulunmaya da devam etmektedirler.
 
Gereken cevap yine millet iradesiyle bizlerin de aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşları ve diğer bütün kesimler tarafından birlik ve beraberlik içerisinde anında verilmiş, ekonomik kalkınma seferberliğinin hız kesmeden devamı tesis edilmiştir. Yüce Dinimiz İslam’a dayanan 15 asırlık değerlerimizin aşındırılmasına yönelik manevi tahribat çalışmaları da boşa çıkarılmıştır.
 
İçeride ve dışarıda bütün bu olumsuz şartlara rağmen güçlü duruşunu sürdüren ülkemiz artık yeni anayasa ve yönetim sistemi ile gelişmesini ve büyümesini arttırarak devam ettirme kararlılığındadır.
 
Biz TÜMSİAD olarak tüm varlığımızla 15 Temmuz ruhunun yaşatılması ve 15 Temmuz 2016’da yaşananların unutulmaması için çaba sarf ediyoruz. Bu konuda elimizden gelen her türlü gayreti bütün alanlarda göstermeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı azimle devam ettireceğimizi 15 Temmuz’un yıldönümü münasebetiyle bir kez daha belirtirken şehitlerimiz için Allah Teâlâ’dan rahmet diliyoruz. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. 15 Temmuz 2016’daki gayretleriyle ülkemizi ihanetten kurtaran cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza, devlet yetkililerimize, siyasetçilerimize, kanaat önderlerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, fedakâr emniyet mensuplarımıza ve özel harekâtçılarımıza, milli istihbarat görevlilerimize, vatanına milletine sadık kahraman silahlı kuvvetlerimize, hain darbe girişimine kahramanca direnerek tarihi bir zafer kazanan aziz milletimize teşekkür ediyoruz” dedi
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’tan Dünyaya Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Kipaş Pazarlama..
Kahramanmaraş’tan Dünyaya Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Kipaş Pazarlama..
Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesinde bu yıl 31. Sırası Mehmet Hanefi Öksüz’ün..
Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesinde bu yıl 31. Sırası Mehmet Hanefi Öksüz’ün..
KMTSO Başkanı Buluntu'dan TİM 1000 Listesine Giren Firmalara Tebrik..
KMTSO Başkanı Buluntu'dan TİM 1000 Listesine Giren Firmalara Tebrik..
Kahramanmaraş ile Suriye Arasında Ekonomik İşbirliği İçin Tarihi Zirve!..
Kahramanmaraş ile Suriye Arasında Ekonomik İşbirliği İçin Tarihi Zirve!..
Son Haberler
Gençler İçin Spor Önemli..
Gençler İçin Spor Önemli..
Pusula Maraş Kamplarına Başvurular Sürüyor..
Pusula Maraş Kamplarına Başvurular Sürüyor..
Büyükşehir’den Örnek Uygulama; Gassallık Kursu Başlıyor..
Büyükşehir’den Örnek Uygulama; Gassallık Kursu Başlıyor..
Başkan Hanifi Toptaş'tan dev müjde: Gençlik Merkezi için imzalar atıldı..
Başkan Hanifi Toptaş'tan dev müjde: Gençlik Merkezi için imzalar...
Kahramanmaraş’tan Dünyaya Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Kipaş Pazarlama..
Kahramanmaraş’tan Dünyaya Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Kipaş Pazarlama..
KAYMAKAM AKKOYUN’DAN AHDE VEFA
KAYMAKAM AKKOYUN’DAN AHDE VEFA

Ana Sayfa
ASAYİŞ
YEREL
GÜNCEL
EĞİTİM
SAĞLIK
SANKO
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • MEDYA
  • SAĞLIK
  • SANKO
  • SİYASET
  • SPOR
  • YEREL
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İletişim
  • Künye
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tasarım46 Web Bilişim Hizmetleri

Tasarim46.com